Danmarks Fremtid
47,5%
KORT NYT

Journalister forsvarer afbrydelse af partilederdebat

Flere journalister er her til aften ude at forsvare de personer som stod bag den antidemokratiske afbrydelse af aftenens partilederdebat hos DR.
Journalister forsvarer afbrydelse af partilederdebat - valget er dit - Folketingsvalg 2022
Aftenens partilederdebat hos Danmarks Radio blev pludselig kortvarigt afbrudt af en flok antidemokrater, der midt under debatten gav sig til at skrige og vifte med en masse gule skilte.
Hos blandt andre B.T. kan man se en video af de pågældende tåber. Det er tale om en flok unge venstreorienterede, der åbenbart ikke er blevet opdraget hjemmefra. Fuldstændig som vi så under dette års Folkemøde på Bornholm. Det stærkt venstreorienterede parti Alternativet var indblandet i aktionen dengang.
B.T. skriver, at antidemokraterne kort efter blev eskorteret ud af politiet, mens de råbte ‘naturens stemmer skal også høres i et demokrati’. Antidemokrater og forkælede møgunger fortjener ikke at blive hørt i et demokrati.
Man skulle tro, at de fleste normalt tænkende demokrater ville tage afstand, men det viste sig hurtigt ikke at være tilfældet. Flere journalister begyndte straks at forsvare afbrydelsen. De stærk venstreorienterede holdninger hos de danske journalister dukkede igen op til overfladen.
Blandt andet forsvarede de to journalister fra mediet Frihedsbrevet, Sofie Frøkjær og Maya Tekeli de unge uromagere. Sidsnævnte er samme journalist der for nyligt sammenlignede Inger Støjberg med rockere.
Særligt journalisten Ayşe Dudu Tepe, der har været tilknyttet radiostationen 24syv, var ude med et stærkt forsvar for den antidemokratiske opførsel. Hun valgte ligefrem at kalde det for demokratisk opførsel. Noget tyder på, at alle i dag bliver lukket ind på journaliststudiet.
Journalister og medier har igen under denne valgkamp ført en stærkt venstreorienteret skandaløs vinkling, med blandt andet fake news mod borgerlige politikere. Det kan du læse mere om her.

Opdateret: Da journalist Maya Tekeli finder ud af, at vi igen har kritiseret hende, bliver hun som en rigtig journalist fornærmet. Journalister tåler ikke deres egen medicin. Se hendes tweet her.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.