KORT NYT

Jyllands-Posten lyver om Søren Pape Poulsen

Mediernes smædekampagne fortsætter mod Søren Pape Poulsen. Vi kan nu afsløre Jyllands-Posten i at lyve om statsministerkandidaten.
Jyllands-Posten lyver om Søren Pape Poulsen - undskyld - valget er dit - Folketingsvalg 2022
Medierne fortsætter deres smædekampagne mod den konservative leder og statsministerkandidat, Søren Pape Poulsen. Vi taler ikke om skriverierne omkring Søren Pape og hans nu eksmands mange løgne.
Vi taler om decideret usandheder og løgne. Vi har tidligere afsløret Ekstra Bladet i flere omgange fake news, og nu er det så Jyllands-Posten, der vil være med til at udstille journaliststanden i Danmark.
Her til aften bringer det såkaldte borgerlige medie Jyllands-Posten nemlig en analyse med den lange overskrift ‘Hverken Frederiksen, Støjberg eller Pape kan få sig selv til at sige det magiske ord.
Med det magiske ord henviser Jyllands-Posten og journalisten bag artiklen, Niels Th. Dahl til brugen af ordet ‘undskyld’. Men problemet for Jyllands-Posten er, at det ikke er sandt, at Søren Pape Poulsen ikke har undskyldt.

Jeg skal være den første til at undskylde, at jeg har udtalt mig firkantet og direkte

Søren Pape Poulsen
For som vi skrev her på Danmarks Fremtid tidligere i dag, så har Søren Pape Poulsen desværre valgt at undskylde for hans udtalelser om Grønland, selv om de sådan set er rigtige. Det kan du læse mere om her.
Så I deres iver efter at miskreditere den borgerlige statsministerkandidat, Søren Pape Poulsen, så vælger Jyllands-Posten altså at bringe en løgn. Det samme som medierne med rette har været efter Søren Pape Poulsen og hans eksmand for.
Under åbningsdebatten i Folketinget i torsdags, forsøgte medierne at bilde danskerne ind, at Mette Frederiksen havde sagt undskyld. Nu forsøger de samme medier så, at bilde danskerne ind, at Søren Pape Poulsen ikke har sagt undskyld.
At Jyllands-Postens chefredaktør, Marchen Neel Gjertsen, er tidligere kandidat for Enhedslisten og medlem af den ekstremistiske gruppe Socialistisk Ungdomsfront, har selvfølgelig intet at gøre med løgnen.

Opdateret: Vi har flere gange skrevet til både Jyllands-Posten, chefredaktør Marchen Neel Gjertsen og politisk analytiker Niels Th. Dahl for at gøre dem opmærksomme på deres løgn. Men de har ikke svaret tilbage og har ladet løgnen stå. Dermed er den bevidst. Dermed er det tydelig manipulation og vinkling. 

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

Kort nyt er indhold, der er skrevet af andre. Indhold som vi her på Danmarks Fremtid finder interessant og derfor deler med vores læsere.