KORT NYT

Danmarksdemokraternes Karina Adsbøl’s søn i ulykke: modstander griner

Danmarksdemokraternes Karina Adsbøl's søn har været i en alvorlig ulykke. Ulykken udstiller desværre tonen i den politiske debat.
Danmarksdemokraternes Karina Adsbøl søn i alvorlig ulykke modstander griner - Maja Revsgaard - valget er dit - Folketingsvalg 2022
Indlægget er opdateret med svar fra Dansk Folkeparti i Silkeborg. Desværre forsøger partiet at manipulere med fakta. Se nederst på side.
Tidlige medlem af Dansk Folkeparti og nuværende medlem af Danmarksdemokraterne, folketingsmedlem- og kandidat Karina Adsbøl, er blevet ramt af en alvorlig ulykke i hendes familie.
Facebook skriver Karina Adsbøl selv, at hendes søn var på vej til skole tirsdag morgen og i den forbindelse blev kørt ned af en bil.
Hendes søn har gennemgået en operation, efter at han blandt andet brækkede begge lårben. Sønnen står til yderligere operation igen om 14 dage. Han er ude af respirator, og trækker nu vejret selv.
Folketingsmedlemmet beder selvfølgelig om forståelse for aflysninger og manlgende besvarelser på henvendelser i forbindelse med valgkampen.
De fleste sender selvfølgelig masser af kram og kærlighed af sted, på tværs af de politiske skel. Men så er der også enkelte, som ikke forstår sig på menneskelig medfølelse, fuldstændig udstiller eget bundløse niveau.
For kigger man på, hvem der har reageret på Karina Adsbøl’s opslag, kan man se, at en person ved navn Maja Revsgaard har været inde at smide en storgrinende smiley. En hurtig undersøgelse, og bekræftelse fra anonyme folk med kendskab til Dansk Folkeparti, viser, at Maja Revsgaard er den Maja Revsgaard, der var kandidat til Silkeborg byråd for Dansk Folkeparti ved seneste kommunalvalg.
Dansk Folkeparti er som sagt Karina Adsbøl’s tidligere parti og man kan få mistanken, at det har en forbindelse til den sure smiley. Jeg har forsøgt at undersøge, om Maja Revsgaard stadig er medlem af Dansk Folkeparti, men får lidt modstridende meldinger. Det har ikke været muligt, at komme i kontakt med Maja Revsgaard.
Dansk Folkeparti’s partikontor oplyser, at de ikke kan se hende i deres nye medlemssystem, som blev startet op i januar i år. Men de vil heller ikke afvise, at hun har hjulpet Dansk Folkepart i den igangværende valgkamp.
Jeg sender det største kram og de kærligste tanker til hele familien Adsbøl.

Opdateret med svar fra Dansk Folkeparti

Efter at jeg lagde dette indlæg op på Danmarks Fremtid, har formand for Dansk Folkeparti i Silkeborg, Klaus Læborg, nu svaret tilbage. Han fortæller, at Maja Revsgaard er ‘noget uforstående’, at hun har sendt en omsorgs smiley. Som dokumentation vedlægger han et screendump.

Problemet med den forklaring er, at den ikke holder i byretten, og det dokumenterer Dansk Folkeparti i Silkeborg sådan set selv. For Maja Revsgaard har været inde og ændre EFTER, at jeg skrev om sagen. Det oprindelige screendump, som jeg leverede som dokumentation, har langt færre reaktioner, end det screendump Dansk Folkeparti i Silkeborg nu forsøger at snyde med.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

Kort nyt er indhold, der er skrevet af andre. Indhold som vi her på Danmarks Fremtid finder interessant og derfor deler med vores læsere.