KORT NYT

Kritik af TV 2 valgdækning fører til blokering på Facebook

I går aftes leverede TV 2 igen en parodi på en valgdækning, Vi kritiserede dem og er nu blevet blokeret fra deres nyhedssider på Facebook.
Kritik af TV 2 valgdækning fører til blokring - TV 2 - valget er dit - Folketingsvalg 2022
I går aftes leverede TV 2 Nyhederne, hvad man kun kan kalde en parodi på en valgdebat. En direkte hån af vælgernes intelligens og den demokratiske debat. Vores anmeldelse af debatten kan du læse her.
Kritikken valgte vi at dele med TV 2’s læsere på deres nyhedssider på Facebook, TV 2 News og TV 2 Nyhederne. Som mange andre smed vi en kommentar til deres indlæg om netop udsendelsen. En kommentar hvor vi selvfølgelig linkede til vores længere indlæg om debatten.
Men det skulle vi åbenbart ikke have gjort. For her til morgen har TV 2 valgt at udelukke os fra at kommentere på deres Facebook sider. Statsmediet har simpelthen valgt at udelukke os fra den demokratiske debat her midt i valget.
En debat som vi selvfølgelig deltager ganske flittigt i som modvægt til mediernes centrum-venstre vinkling.
Ud over vores kritik af gårdagens såkaldte debat og topmøde, så hænger det måske mere sammen med, at vi i en længere periode har skrevet ganske kritisk om statsmediet TV 2 og flere af deres ansatte.
En del af vores mission her på Danmarks Fremtid er nemlig, at afsløre mediernes vinkling og journalisternes tætte forhold til de politiske partier. Derfor har vi blandt andet varedeklareret TV 2 Nyhedernes chefredaktør Thomas Funding som tidligere socialdemokratisk byrådsmedlem.

Vi har blandt andet fortalt, at Thomas Funding har brugt hans position som chefredaktør til at få slettet et kritisk tweet vendt mod netop Socialdemokratiet.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

Kort nyt er indhold, der er skrevet af andre. Indhold som vi her på Danmarks Fremtid finder interessant og derfor deler med vores læsere.