Danmarks Fremtid
47,5%
KORT NYT

Lad domstolene gøre deres arbejde i den rigtige rækkefølge

Tidligere efterretningschef Lars Findsen afslørede torsdag mere socialdemokratisk magtmisbrug. Det socialdemokratiske modsvar er mere løgn.
Den rigtige rækkefølge - lade domstolene gøre deres arbejde - Morten Bødskov - Magnus Heunicke - FE sagen - Lars Findsen Valget er dit - Folketingsvalg 2022
Den hjemsendte FE-chef, Lars Findsen, udgav torsdag bogen ‘Spionchefen – Erindringer fra celle 18’. I bogen afslører han Mette Frederiksen, Trine Bramsen og resten af regeringen i endnu mere magtmisbrug.
Socialdemokratiet og deres støttepartier var det meste af torsdagen tavs. Et godt bevis på, at der er noget om Lars Findsens beskyldninger. Til gengæld var en samlet blå blok ude at forlange en kommissionsundersøgelse af sagen.
Men pludselig sent torsdag aften, gik forsvarsminister Morten Bødskov og sundhedsminister Magnus Heunicke på Twitter med to stort set ens tweets. Den socialdemokratiske spinmaskine var sat i gang.

I de to socialdemokratiske ministres tweets spørger de begge, om man ikke skal gøre tingene i ‘den rigtige rækkefølge’ og ‘lade domstolene gøre deres arbejde’. Det er ikke bare udenomssnak og kvalmende spin. Det er decideret manipulering med sandheden, noget nødløgneren Morten Bødskov kender alt til.

Domstolene får ikke lov til at passe deres arbejde

For ser vi på fakta, og ikke socialdemokratisk spin, så er sandheden, at domstolene netop ikke får lov til at passe deres arbejde, for det tillader Socialdemokratiet og deres støttepartier netop ikke.
I minkskandalen blokerer rød blok nemlig for den rigtige rækkefølge. At man får nedsat en advokatundersøgelse, som skal undersøge, om der er grundlag for at stille Mette Frederiksen og venner for en domstol.
Og når det gælder FE-sagen, så er domstolene overhovedet ikke inde over regeringens magtmisbrug og ulovligheder. Det er kun regeringens modstandere, der bliver truet med domme og fængsel. Det er netop selve kernen i skandalen om forsvarets efterretningstjeneste.
Så hvis der er nogen, der bør lade domstolene gør deres arbejde, så er det Morten Bødskov, Magnus Heunicke, Mette Frederiksen, socialdemokratiet og støttepartierne.
Den rigtige rækkefælge ville være at få nedsat både en advokatundersøgelse og endnu en undersøgelseskommission, der så skal vurdere, om ikke det er på tide, at socialdemokrater bliver stillet for en dommer, så domstolene kan gøre deres arbejde.

Og nu vi er ved den rigtige rækkefælge: Burde Magnus Heunicke,  Morten Bødskov, Mette Frederiksen og resten af den Socialdemokratiske regering ikke have taget tingene i den rigtige rækkefølge, altså have undersøgt lovgrundlaget, før de begik grundlovsbrud i en af deres mange historiske skandaler?

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.