Danmarks Fremtid
KORT NYT

Lars Løkke forsvarer Mette Frederiksens magtmisbrug

Mette Frederiksens har i flere måneder misbrugt embedsværket til at føre valgkamp på skatteydernes regning. Lars Løkke ser ingen problem.
Lars Løkke Rasmussen forsvarer Mette Frederiksens magtmisbrug - ulovlig valgkamp - Valget er dit - Folketingsvalg 2022
Mette Frederiksen og Socialdemokratiet har i flere måneder, før valget blev udskrevet, ført valgkamp, selv om de flere gange påstod, at det ikke var tilfældet. Desværre for den socialdemokratiske spinmaskine, så afslørede en af deres egne kandidater vælgerbedraget.

Når den særlige rådgiver opsiges og fritstilles ved udskrivelse af valg til Folketinget, må vedkommende ikke herefter have sin daglige gang i ministeriet.

Grunden til, at Mette Frederiksen og venner afviste, at der var tale om en valgkamp, hænger nok sammen med, at man i reglerne for ministres særlige rådgivere kan læse, at så snart et valg er udskrevet, så skal ministerens skatteyderbetalte spindoktorer forlade ministeriet, ikke have deres daglige gang på ministerierne.

At Mette Frederiksen på den måde forsøger at omgåes reglerne, kommer ikke som den store overraskelse. Det er Mette Frederiksens DNA. Hun gør hvad der passer hende for at fastholde og udvide hendes magt.
Som B.T. skrev i går torsdag, så har i hvert fald Mette Frederiksen, sikkert også mange af hendes ministere, desuden misbrugt de såkaldte neutrale embedsmænd til at udarbejde materiale, hun kunne bruge i debatter med sine politiske modstandere.

Skødehunden Løkke

Flere borgerlige partier og ledere har været ude at kritisere Mette Frederiksen for hendes åbenlyse misbrug af embedsværket til at hjælpe Socialdemokratiet med at føre en flere måneders lang valgkamp.
Men Lars Løkke Rasmussen, der med sit nye beskæftigelsesprojekt Moderaterne står til at få de afgørende mandater, ser det ikke som et problem. Til B.T. udtaler han, at det ‘ret beset er inden for skiven’.

Hvis man ønsker en borgerlig regering, der vil bekæmpe magtmisbrug og lovbrud, så er det ikke Lars Løkke Rasmussen, man skal stemme på. Levebrødspolitikeren og pamperen Lars Løkke Rasmussen er mere af det samme. Og han afviser ikke fire år mere med Socialdemokratiet i spidsen for Danmark.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.