Danmarks Fremtid
KORT NYT

Kort nyt: Krænkelseskulturen i seng med Jeppe Kofod

Socialdemokratiet opstiller initiativtager bag #enblandtos kampagnen. Maria Gudme skal nu føre valgkamp sammen med blandt andre Jeppe Kofod.
Kort nyt - En blandt os initiativtager i seng med Jeppe Kofod - Maria Gudme - Folketingsvalg 2022
Partierne er i fuld gang med at få styr på opstilling af de sidste kandidater til folketinget, også Socialdemokratiet. Man har blandt andet valgt at opstille Maria Gudme, der som suppleant kom i folketinget, da Nick Hækkerup trak sig fra dansk politik.
Det er ganske interessant, at Maria Gudme har valgt at stille op for Socialdemokratiet. For kigger man lidt nærmere på Maria Gudme, så kan man se, at hun er en af initiativtagerne til #enblandtos kampagnen. En kampagne, der skal sætte fokus på overgreb og krænkelser af kvinder.
Maria Gudme skal som folketingskandidat til at føre valgkamp sammen med resten af de socialdemokratiske medlemmer, kandidater, folketingsmedlemmer og ministre. Bandt andre udenrigsminister Jeppe Kofod, der tidlig i sin karriere sexkrænkede en 15 årig ung storgrædende pige. men som en rigtig socialdemokrat slap han uden nogen former for konsekvenser.

Man kan nok regne med, at en af Maria Gudme’s helt store socialdemokratiske idoler må være jens Otto Krag. For hun må da om nogen leve op til hans “Man har et standpunkt, til man tager et nyt”.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.