Danmarks Fremtid
KORT NYT

Mediestøtte går til terrorstøtte – terror mod Israel

Terroristernes marionetdukker danser ikke kun i gaderne. De sidder også i Folketinget, arbejder hos statsmedierne og de skatteyderstøttede medier.
Mediestøtte går til terrorstøtte - terror mod Israel - Anders Sørensen - Arbejderen - Kommunistisk Parti

Trods gentagne henvendelser til både kulturministeren, justitsministeren og Folketingets medieordfører / kulturordfører har ingen ønsket at kommentere eller gøre noget ved mediestøtte til terrorstøtte.

Efter det umenneskelige grufulde terrorangreb mod Israel i weekenden, hvor uskyldige blev nedslagtet, kvinder voldtaget og børn dræbt i Allahs navn, har vi set tilbedere af islam, og den yderste venstrefløj, danse rundt i gaderne.

Se dokumention, billedebevis, på grusomhederne her.

Men det er desværre ikke kun den sædvanlige gruppe af antidemokrater og ekstremister fra den yderligende ekstremistiske venstrefløj, der udviser denne afskyelige foragt for menneskeliv. For både politikere og journalister, der normalt påstår at de er demokrater, bakker dokumenteret direkte og indirekte op om terror.

Flere journalister og politikere har de seneste dage sat et ‘men’ efter terror, nogen har endda kaldt terror forståeligt. Der kan aldrig være undskyldninger for terror. Terror kan og skal aldrig være forståeligt. 

Det burde være en helt logisk konklusion som et frit tænkende demokratisk individ, som menneske.  Men ikke hos mange på venstrefløjen.

Kommunistisk redaktør bakker op om terror

Desværre går danske skattekroner ikke kun direkte til terrorbevægelserne Hamas og det palæstinensiske selvstyre.  Via mediestøtten bakkes støtten til terroristerne desværre også op.

Et af de mere åbenlyse eksempler, hvor antidemokraten selv dokumenterer sin støtte til terror, er kommunisten Anders Sørensen, der er ansvarshavende chefredaktør for det kommunistiske propaganda medie, Arbejderen. Et medie der ganske grotesk får skattekroner gennem netop mediestøtten.

På det sociale medie X, tidligere Twitter, skriver Anders Sørensen nemlig, at han støtter weekendes terror mod Mellemøstens eneste demokrati, Israel.

Lad os lige slå en ting fast. Drab på 250 uskyldige feststemte unge mennesker er ikke frihedskamp. Utallige voldtægter af uskyldige kvinder er ikke frihedskamp. Drab på og halshugninger af små babyer og børn er ikke frihedskamp. 

At kommunisten Anders Sørensen bruger ord som frihedskamp om terror, er udelukkende hans eget groteske forsøg på at legitimere hans terrorstøtte.

Desuden er der en enkelt lille vigtigt detalje, som Anders Sørensen og resten af den ekstremistiske terrorstøttende venstrefløj, nægter at forholde sig til. 

Havde islams terror ikke regnet ned over Israel i weekenden, så havde Israel ikke været nød til at forsvare sig. Det gælder alle Israels militære aktioner i Gaza. Israel forsvarer sig imod islams terror.

Ud over at støtte terror, drab på uskyldige civile, voldtægter af kvinder og drab på børn, så har Anders Sørensen og Arbejderen tidligere støttet og jublet over overfald på folkevalgte politikere.

Vi har ytringsfrihed i Danmark. Problemet for Anders Sørensen og Arbejderen er bare, at terrorstøtte og opfring til vold og drab ikke er lovligt i Danmark. For vi er et demokrati og en retsstat, ikke en islamisk terrorstat. Heldigvis.

Ulovlig mediestøtte fortsætter

Desværre har de seneste mange kulturministre, kulturudvalget og medienævnet, der står for at tildele mediestøtte, ikke ville forholde sig til det faktum, at det kommunistisk ejede Arbejderen, og ansvarshavende redaktør Anders Sørensen, ikke alene har støttet vold og terror, men også har fået tildelt mediestøtte ulovligt. Det sidste kan du læse mere om her.

Nuværende kulturminister Jakob Engel-Schmidt skylder en forklaring på, hvorfor danske skattekroner går til at støtte vold og ikke mindst terror.

Ministeren bedes i samme omgang forholde sig til, at DR Nyheder’s chefredaktør Thomas Falbe, fuldstændig som Alternativets folketingsmedlem Sascha Faxe, nægter at beskrive weekendes terrorangreb som terror. Noget der desuden er dikteret ud til alle statsansatte journalister på statsmediet.

Flere partier på venstrefløjen, blandt andre Enhedslisten og Socialistisk Folkeparti, støtter både direkte og indirekte Arbejderen. Læs mere her.

Terroristernes marionetdukker danser ikke kun i gaderne. De sidder også i Folketinget, arbejder hos statsmedierne og de skatteyderstøttede medier

Opdatering

At det ikke kun er Arbejderens redaktør Anders Sørensen, der personlig støtter terror mod Israel, halshugninger af små babyer og børn, dokumenterer det skatteyderstøttede medie nu selv på Facebook.

Arbejderen skriver direkte, at ‘den palæstinensiske modstandsbevægelse i det omringede Gaza har retten på sin side, når de angriber Israel’. En direkte opbakning til den afskylige terror, vi så for nogle uger siden mod Israel. Det er terrorstøtte på skrift.

Som Anders Sørens selv prøvede på, så forsøger Arbejderen altså også at dække sig ind under modstandskamp. Hvornår har halshugninger af babyer været modstandskamp? Hvornår har voldtægter af kvinder været modstandskamp?

Flere har ellers brugt som argument, at det kun var Anders Sørensens, der sidder i landsledelsen for Kommunistisk Parti, personlige holdning at støtte terror, og derfor kunne og skulle man ikke gøre noget ved mediestøtten.

Det argument er nu faldet fuldstændig til jorden. Terrorstøtte er ulovligt, så derfor skal Københavns Politi straks indlede en undersøgelse af Anders Sørensen og Arbejderen. Og Kulturminister Jakob Engel-Schmidt skal sørge for at stoppe stoppe mediestøtten.

Heldigvis tager flertallet af de personer, der kommenterer Arbejderen’s opslag på Facebook, i øjeblikket dybt afstand fra støtten til terror.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.