Danmarks Fremtid
KORT NYT

Mette Frederiksen har IKKE sagt undskyld

Med manipulation forsøger medierne her til aften at give indtrykket af, at Mette Frederiksen har sagt undskyld for minkskandalen. Det er ikke sandt.
Mette Frederiksen har ikke sagt undskyld - mink - valget er dit - Folketingsvalg 2022

Flere medier og journalister meddeler her til aften, at Mette Frederiksen til afslutningsdebatten i folketinget har sagt undskyld. Breaking er sendt ud med overskrifter som “Mette Frederiksen erkender flere fejl” (TV2).

De fleste vil nok forbinde det med hendes manglende undskyldninger og selverkendelse i minkskandalen. Men det er endnu en manipulation fra medierne i minkskandalen. Mette Frederiksen har ikke sagt undskyld for hende og hendes ministres lovbrud, løgne, trusler og svindel.

Hun har sagt undskyld for, at hun sagde, at ‘hverdagen ikke ville blive den samme igen’.

Hun har sagt undskyld for, at hun og regeringen ‘ikke fandt bedre muligheder for, at mennesker kunne tage ordentligt afsked med hinanden’.

Hun har sagt undskyld for, at hun på et tidspunkt brugte udtrykket ‘lev med det’.

Men Mette Frederiksen har ikke sagt undskyld for lovbrud, løgne, trusler og svindel. Det ser ud til at medierne igen vil kæmpe for en valgsejr til Mette Frederiksen og hendes socialdemokratiske medskyldige.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.