Danmarks Fremtid
KORT NYT

Mette Frederiksen udnytter Krystalnatten til spin

På årsdagen for Krystalnatten tager vi igen afstand til antisemitisme og forfølgelse af jøder. Desværre udnytter Mette Frederiksen dagen til spin.
Mette Frederiksen udnytter Krystalnatten til spin - Israel - antisemitisme

I dag den 9. november 2023 mindes vi Krystalnatten, der fandt sted på samme dato i 1938, hvor nazisterne og deres medløbere ødelagde næsten 7.500 jødiske forretninger og nedbrændte cirka 200 synagoger og dermed indledte Hitlers forsøg på folkemord på jøderne.

Europa og store dele af resten af verden svor, at vi aldrig skulle opleve denne form for antisemitisme og forsøg på folkemord på jøderne igen.

Desværre har vi i forbindelse med den palæstinensiske islamiske terror mod jøderne og israel den 7. oktober 2023 igen set antisemitismen stige til afskylige højder. Set hvordan store grupper (ikke bare de få) igen har ageret frivillige medløbere for antisemitisme og ønsket om folkemord.

Palæstinensere, andre tilbedere af islam og store dele af den danske venstrefløj, inklusiv journalister og medier, har danset og jublet i gaderne og på sociale medier over terror, voldtægter, halshugninger og kidnapninger.

Legitimerer terrorstøtte

Men selv om blandt andet terrorstøtte er ulovligt, så har politiet, andre myndigheder, justitsminister Peter Hummelgaard og resten af regeringen intet gjort for at stoppe den voksende antisemitisme.

Regeringen og myndighederne forsætter som om intet er sket, fortsætter med at legitimere terrorstøtte

Eksemplerne har stået i kø på en åbenlys støtte til blandt andre Hamas, den palæstinensiske terror organisation, der stod bag angrebet mod Israel. På trods af, at der ved flere demoer er fremvist skilte og flag med Hamas navn og symbol, har politiet bare set til. 

Mette Frederiksen udnytter Krystalnatten

Så derfor er det tale om kvalmende spin og udnyttelse af en afskyelig begivenhed, når Mette Frederiksen på dagen for Krystalnatten, og over en måned efter terrorangrebet mod Israel, nu skriver et brev til sin egen justitsminister Peter Hummelgaard og beder ham kigge på ‘sympati med terror’.

I det offentlige brev giver Mette Frederiksen udtryk for, at hun er bekymret over danske demonstrationer og offentlige ytringer i forbindelse med terrorangrebet mod Israel.

Men havde politiken, Reuters og resten af den mikrofonholdende danske presse passet deres arbejde, i stedet for at kalde terror forståeligt, så havde journalisterne gennemskuet Mette Frederiksens spin på selve dagen, hvor vi mindes Krystalnatten og oplyser om antisemitisme. 

Så havde medierne spurgt både Mette Frederiksen og Peter Hummelgaard, hvorfor de ikke har taget initiativ til at få bugt med antisemitismen og terrorstøtten noget før. Spurgt indtil hvorfor man venter lige præcis til en dag som i dag med at tage opgøret.

Så have medierne spurgt ind til den fortsatte naive import af antisemitisme og terrorstøtte.

Mette Frederiksens kvalmende spin udstiller ikke kun hende selv, men også Frederik Vad, medlem af folketinget for Socialdemokratiet, der nu i flere uger har rejst rundt og profileret sig på en kamp mod antisemitismen. 

Over for en mikrofonholdende presse, har Frederik Vad altså fuldstændig ukritisk kunne profilere sig på en kamp mod antisemitisme (noget der burde være en selvfølge). Men før han var gået i gang med at belære andre, så skulle man han måske have startet internt hos Socialdemokratiet og hos Mette Frederiksen.

Bør udelukkes fra fakkeloptog

I aften arrangerer Det Jødiske Samfund i Dammark et fakkeloptog imod antisemitisme, hvor blandt andre Mette Frederiksen og udenrigsminister Lars Løkke vil holde en tale.

Men også Enhedslisten og flere af deres Folketingmedlemmer har tænkt sig at komme og få lidt skærmtid i forbindelse med kampen mod terror og antisemitisme.

Altså samme Enhedslisten, der er afsløret i økonomisk at have støttet terrorangrebet mod Israel. Samme Enhedslisten der ingen problemer har med at hænge ud med og støtte klodens værste antisemitter.

Samme Enhedslisten, der ingen problemer har med at støtte og deltage i en demonstration, hvor terrorister blev hyldet for at angribe Israel, hvor terror bliver kaldt for små detaljer

En demonstration hvor der gentagne gange bliver givet udtryk for at Israel skal fjernes fra landkortet, altså de facto jødeudryddelse og dermed fuldførelse af Hitlers mest afskyelige drømme. 

Flere folketingsmedlemmer fra Enhedslisten deltog i denne afskylige støtte til terror og antisemitisme, blandt andre Trine March og Rosa Lund. Samme Rosa Lund der i dag på sin Facebook side skriver, at ‘i aften står vi sammen om at beskytte danske jøder.’

Det Jødiske Samfund i Danmark burde have udelukket Enhedslisten, også fra aftenens fakkeloptog. Det samme burde Mette Frederiksen og resten af Folketinget.

Det er på tide at sige fra over for antisemitisme, terrorstøtte og terror. Der er ikke noget men efter terror og antisemitisme.  Terror og antisemitisme er ikke forståeligt.

Det er også på tide at sige fra over for dronningen af kvalmende spin, Mette Frederiksen.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.