Danmarks Fremtid
KORT NYT

Mette Frederiksens varme hænder

Under valgkampen bliver udtrykket varme hænder brugt flittigt af politikerne, men Mette Frederiksen påstår, at hun ikke bryder sig om udtrykket.
Mette Frederiksens varme hænder - Valget er dit - Folketingsvalg 2022
Man har lidt på fornemmelsen, at de fleste politikere får udstukket taler og spinsætninger, der passer til det sted, de besøger, frem for de holdninger, man som politiker og parti rent faktisk har. Noget der specielt gælder dronningen af spin, statsminister Mette Frederiksen.
Formanden for Danske Professionshøjskoler og rektor for Professionshøjskolen Absalon, Camilla Wang, har i dag tweetet en udtalelse fra socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen. Mette Frederiksen skulle angiveligt have sagt, at hun ikke bryder sig om vendingen ‘varme hænder’.
Efter sådan et citat fra statsministeren, så er det jo ganske oplagt, at undersøge udtalelser fra socialdemokratiet og deres politikere. Og ganske rigtigt. Det tog os kun en hurtig Google søgning for at kunne konstatere, at dronningen af spin har slet til igen.

De første kan blive ansat til næste år. Pengene følger med, når der kommer flere patienter. Det er penge til varme hænder - det er penge til sygeplejersker

For Mette Frederiksens egne tropper har flere gange brugt udtrykket varme hænder. Både i forbindelse med opslag på Facebook og i udtalelser, når de skulle forsvare deres politik, som for eksempel sundhedsminister Magnus Heunicke.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.