KORT NYT

Folketingsmedlem fra S: Mette kan ikke blive statsminister

Socialdemokratisk folketingsmedlem giver nu udtryk for, at Mette Frederiksen ikke kan fortsætte som statsminister på grund af hendes mange løgne.
Jens Joel mener Mette Frederiksen ikke kan blive statsminister - selvmål #MettesMangeLøgne - Valget er dit
Det socialdemokratiske folketingsmedlem Jens Joel giver her til aften udtryk for, at hans egen partiformand, Mette Frederiksen, ikke kan sætte sig i statsministerstolen efter valget. Det skyldes Mette Frederiksens uendelige række af løgne.
Det må jo være konklusionen, når Jens Joel her til aften vælger, at retweete et tweet, hvor afsenderen argumenterer, at man ikke kan blive statsminister, når man lyver. Et udsagn han må være enig i, siden han retweeter.

Her på Danmarks Fremtid har vi dokumenteret flere løgne fra statsminister Mette Frederiksen den seneste uge. Hun løj da hun udskrev valget, og det samme skete i går aftes i topmødet hos TV 2.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

Kort nyt er indhold, der er skrevet af andre. Indhold som vi her på Danmarks Fremtid finder interessant og derfor deler med vores læsere.