Danmarks Fremtid
KORT NYT

Regeringen vil lade forsvaret overtage migranter fra overfyldte fængsler

Justitsminister Peter Hummelgaard vil lade migranter ødelægge det danske forsvar i stedet for at de afsoner deres straf i overfyldte fængsler.
Justitsminister Peter Hummelgaard vil lade migranter ødelægge det danske forsvar i stedet for at de afsoner deres straf i overfyldte fængsler

Det bugner med kriminelle i de danske fængsler og arrester. Overfyldte fængsler er blevet dagligdag, men politikerne ser ikke ud til at vil gøre noget effektivt ved problemerne.

For hvis politikerne skal gøre noget ved problemet med de overfyldte fængsler, så betyder det, at de folkevalgte først og fremmest må indrømme, at det er deres egen svigt og naivitet, der er hovedårsagen til problemet.

For ser man på tallene, så udgør udlændinge, indvandrere og efterkommere næsten 45 procent af de indsatte i de danske fængsler. Et tal der år for år ser ud til at vokse.

Om politikerne hos centrum-venstre vil det eller ej, så er det deres naive import af og tildeling af statsborgerskaber til tusindvis af migranter, der er hovedårsagen til de overfyldte fængsler. Men det ønsker de politisk korrekte naive ikke at forholde sig til. I stedet smider de racistkortet.

De samme politikere vil heller ikke forholde sig til, at de åbne grænsers naive politik også er en del af problemet. Kriminelle kan frit rejse ud og ind af Danmark.

Peter Hummelgaard håner vores soldater

Løsningen på de overfyldte fængsler vil altså være at tage et opgør med den politisk korrekte naivitet, stoppe importen og smide kriminelle migranter ud af Danmark. Men i stedet kommer politikerne med lappeløsninger, der udviser en mangel på kontakt med virkeligheden

Senest er det den socialdemokratiske justitsminister, Peter Hummelgaard, der til Weekendavisen fortæller, at han overvejer at lade de kriminelle migranter slippe for fængsel og i stedet lade dem aftjene værnepligt hos forsvaret.

Du får valget mellem at afsone to måneder i fængsel eller at tage otte-ni måneders værnepligt

Regeringens løsning på overfyldte fængsler er altså, at sende kriminelle ind og ødelægge forsvaret. I en tid, hvor det er vigtigt at have et stærkt forsvar, vil Peter Hummelgaard belaste vores soldaters dagligdag med kriminelle, som ikke har interesse i at blive dirigeret rundt med.

Man kan spørge sig selv, om Peter Hummelgaard overhovedet har tænkt en selvstændig tanke, eller om han har fået stukket forslaget i hånden af en af de mange skatteyderbetalte særlige rådgivere.

Med hans udtalelser udviser Peter Hummelgaard ikke kun en manglende fornemmelse for virkeligheden. Han håner også de ansatte i forsvaret. Justitsminister Peter Hummelgaard giver med hans udmelding udtryk for, at forsvaret er en børnehave, hvor staten kan opbevare og gemme møgunger af vejen.

Og hvordan tænker Peter Hummelgaard egentlig det skal foregå? Skal de ansatte i forsvaret agere fængselsbetjente i en allerede travl hverdag? Eller kan de dømte få lov til at forlade kasernen hver dag, så ofrene  kan møde dem på gaden og hos købmanden? Ikke alene håner Peter Hummelgaard forsvaret, han håner også ofrene med hans udtalelse.

Det siger en hel del om Peter Hummelgaards tankegang, at han vil udlevere våben til kriminelle migranter. Endda uddanne importen i brugen af våben.

Danmarksdemokraternes Søren Espersen, tidligere Dansk Folkeparti, har allerede været ude at give hans og partiets holdning til kende. På Twitter skriver han kort og godt, at det ‘blir et nej herfra!’.

Naiviteten fortsætter

Peter Hummelgaards udtalelser kommer samme dag som folketinget endnu engang har masseuddelt danske statsborgerskaber til over 1200 udlændinge. Og dagen efter at højesteret afgjorde, at statsborgerskabet ikke kunne tages fra en islamisk terrorist. Derfor kan hun nu frit rejse tilbage til Danmark igen.

Der er kun en vej. Luk af, døm hårdt og smid ud. Så simpelt er det. Og så skal man selvfølgelig ikke invitere de mennesker, man allerede har bedt om at forlade Danmark, tilbage igen. Det siger sig selv, med mindre man er folkevalgt politiker og minister, ansat for skattekroner.

Og så skal der også tages et grundigt og seriøst opgør med forældede konventioner. Det er på tide, at Peter Hummelgaard, regeringen og resten af Folketinget sætter danskernes sikkerhed over forældede konventioner.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.