Danmarks Fremtid
KORT NYT

Smid Nadia Nadim af landsholdet: spreder Hamas propaganda

Landstræner Andrée Jeglertz har igen udtaget Nadia Nadim til kvindelandsholdet i fodbold, det sker kort tid efter hun har spredt Hamas propaganda.
Smid Nadia Nadim af landsholdet - spreder Hamas propaganda - Gaza Hospital

Facebook har censureret mindst et opslag, der har linket til dette indlæg. Nadia Nadim’s fake news, til fordel for Hamas, får fortsat lov til at stå på selvsamme sociale medie.

Den troende muslim, Nadia Nadim, der er født i Afghanistan, men har fået dansk statsborgerskab, er efter en længere skadesperiode igen blevet udtaget til det danske kvindelandshold i Fodbold

Men det er en udtagelse, der slet ikke skulle have fundet sted. DBU må straks smide Nadia Nadim, som man kun kan betegne som en ekstremist og supporter for Hamas terror, af holdet.

For på Facebook og på det sociale medie X, det der tidligere hed Twitter, har Nadia Nadim for 8 timer siden lavet et opslag, hvor hun skriver, at Israel har dræbt 500 mennesker ved et angreb på al-Ahli Arab Hospital i Gaza.

Dokumentation

Problemet er bare, at det ikke er dokumenteret. Flere internationale medier skriver, at noget kunne tyde på, at angrebet på hospitalet skyldes et fejlslagen missil fra de palæstinentiske terrorister selv. Uanset hvad, så er der ingen dokumentation for Nadia Nadim’s beskyldninger mod Israel.

Og det ved Nadia Nadim også godt, for det er som sagt kun 8 timer siden, hun lavede opslaget, men snart 48 timer siden, at debatten gik i gang om hospitalet. 48 timer siden informationerne, og dokumentationen eller mangel på samme begyndte at vælte frem.

Netop det, at hun nævner Israel som den ansvarlige, er Hamas propganda, når man ikke har dokumentationen på plads, når de fleste beviser peger i en anden retning.

Dermed agerer Nadia Nadim bevidst mikrofonholder for de palæstinensiske terroristers propganda, for Hamas propaganda. Fuldstændig som mange af de danske medier, blandt andet statsmediet TV 2. Samt store dele af den danske venstrefløj, der trods de mange modsigende oplysninger, bliver ved med at skrive og udtale, at det er Israel.

At medierne, her snart 8 timer efter, endnu ikke har skrevet om Nadia Nadim’s opslag med Hamas propaganda, hænger nok sammen med, at medierne så må indrømme deres egen fake news. Og kender man de danske journalister, så sker det sjældent.

Rollemodel eller ekstremist

Nadia Nadim er som dansk landsholdspiller ikke bare en rollemodel for alle danske piger og drenge, Med hendes egen baggrund er hun også rollemodel for alle dem med migrant baggrund.

Mange piger og drenge med migrant baggrund bliver indoktrineret, er under social kontrol, i hjemmet, det viser flere undersøgelser. Derfor er det vigtigt, at de har rollemodeller, der kan forklare forskellen på propaganda fra den lokale imam i moskeen og så dokumenteret fakta eller mangel på samme.

At viderebringe denne form for propaganda bidrager kun til mere terror og endnu mere antisemitisme.

Læser man kommentarerne til hendes opslag, så vil man desuden kunne se, at alt for mange bakker op om hendes påstand, alt for mange lader sig hjernevaske af terroristernes propaganda. Og dermed spreder hun netop Hamas budskaber.

Endnu engang afsløres en af de politisk korrektes rollemodeller. En af dem, man påstår har tilpasset sig det danske samfund, vores demokratiekse levevis. Hvor længe vil de naive blive ved med at påstå, at det er de få?

Det er ikke første gang, at Nadia Nadim vælger at lave propaganda for islamister. Det samme gjorde hun under mændendens VM i 2022, hvor hun var ambassadør for mesterskabet. der blev holdt i Qatar. Et land der er kendt for sine islamistiske holdninger og manglende respekt for menneskerettigheder.

Så når Nadia Nadim i sit opslag skriver, at hun fordømmer alle forbrydelser mod uskyldige mennesker, specielt børn, så skulle hun nok have tilføjet ‘med mindre jeg bliver betalt’.

Den danske nationalmelodi

Bid mærke i, at Nadia Nadim først nu kommenterer på det afskyelige terrorangreb mod Israel, begået af palæstinensiske terrorrister. Det gør hun ved at anklage Israel for mord. 

Typer som Nadia Nadim, der henter deres viden hos den lokale imam, og rigtig gode til at smide offerkortet. Offerne er Israelerne. Det er dem der er blevet angrebet med terror.

Nadia Nadim har intet at gøre i den danske landsholdstrøje. Hun skal slet ikke stå og synge med på den danske nationalmelodi.

Det er snart på tide, at hendes holdkammerater på det danske landshold siger nok er nok. Hendes udmelding i dag, og den tidligere opbakning til Qatar, ødelægger landsholdets rygte.

Jeg har kontaktet DBU’s presseansvarlige for kvindelandsholdet. Så må vi se om den berygtede DBU tavshed også er tilfældet her.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.