KORT NYT

Fik job af Mette: kalder Lars Findsen for doven

Eks-politiker kalder tidligere chef for forsvarets efterretningstjeneste, Lars Findsen, for doven. Manden har fået godt betalt job af Mette Frederiksen.
Fik job af Mette - kalder nu Lars Findsen for doven - Peter Christensen - Danske Spil - valget er dit - Folketingsvalg 2022
Ekstra Bladet kører lige nu Breaking News på en historie, hvor Peter Christensen, der er tidligere skatteminister og forsvarsminister og mangeårigt folketingsmedlem for Venstre, kalder den i øjeblikket meget omtalte tidligere chef for forsvarets efterretningstjeneste, Lars Findsen, for doven.
Lars Findsen har de seneste par dage været meget omtalt i medierne, fordi han har kritiseret den socialdemokratiske regering for magtmisbrug og for at stå bag hans fængsling.
Med hvad både Ekstra Bladet, og den tidligere Venstre minister Peter Christensen, sjovt nok ikke oplyser om er, at han i juni 2020 blev udnævnt som bestyrelsesformand for det statsejede spilfirma, Danske Spil A/S.

Den tidligere Venstre politiker blev udpeget til posten i det statsejede spilselskab af finansminister Nicolai Wammen fra Mette Frederiksens Socialdemokratiske regering.

Manden der i 2015 udnævnte Peter Christensen til forsvarsminister, er tilfældigvis Lars Løkke Rasmussen, Danmarks tidligere statsminister og tidligere formand for Venstre.

Samme Lars Løkke Rasmussen, der med hans nye beskæftigelsesprojekt, Moderaterne, Venstre gad ikke længere have ham, gerne ser en midterregering. Samme Lars Løkke der ikke afviser en regering med Mette Frederiksen og / eller Socialdemokratiet.

Bonusinfo: Ekstra Bladet har desværre valgt at blokere Danmarks Fremtid på Facebook. så vi kan desværre ikke oplyse bladets læsere om ovenstående. Du finder Ekstra Bladets Facebook opslag her.

Bonusinfo: Tidligere frihedsminister Søren Pind har set sig sur på Danmarks Fremtid, efter at vi kunne fortælle, at hans gode ven fik job af Mette Frederiksen. Det kan du læse mere om her.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

Kort nyt er indhold, der er skrevet af andre. Indhold som vi her på Danmarks Fremtid finder interessant og derfor deler med vores læsere.