Danmarks Fremtid - fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark - nyheder - debat - video
47,5%
KORT NYT

Presselogen: socialdemokratisk chefredaktør forsvarer Peter Hummelgaard

Presselogen på TV 2 News debatterede i dag B.T.'s dækning af justitsminister Peter Hummelgaard's lovbrud. Men statsmediet glemte sandheden.
socialdemokratisk chefredaktør forsvarer Peter Hummelgaard - presselogen - TV 2 Nyhederne - Thomas Funding - Pernille Holbøll - BT

Søndag formiddag debebatterede presselogen B.T.’s afsløring af den socialdemokratiske justitsminister Peter Hummelgaards gentagne og bevidste overtrædelser af færdselsloven.

En overtrædelse af loven som B.T. har været nød til at bruge overvågning til for at kunne dokumentere, da der ikke var andre måder at bevise endnu et socialdemokratisk lovbrud på.

V

B.T. skal herfra have kæmpe ros for endelig at passe deres job som den fjerde statsmagt. Ros for at afsløre magten i at overtræde de love, som myndighederne mener, at helt almindelige danskere skal overholde.

Ikke en særlig stor historie

Presselogen havde inviteret blandt andre TV 2 Nyhedernes chefredaktør Thomas Funding og B.T.’s chefredaktør Pernille Holbøll. Samme Pernille Holbøll som jeg mener bør fyres i forbindelse med dokumenteret fake news i en anden debatteret sag i dagens Presselogen. Den kan du læse mere om her

Thomas Funding, der altså er chefredaktør for TV 2 Nyhederne og tidligere politisk redaktør på TV 2 News, var en ivrig forsvarer af Peter Hummelgaard’s gentagne bevidste lovovertrædelser.

Jeg synes ikke det er en særlig stor historie

Chefredaktøren sad i studiet og gav udtryk for, at han ikke mener, at historien om en socialdemokratisk justitsministers bevidste lovbrud er særlig stor, at den ikke er samfundsrelevant. Den statsansatte chefredaktør ville ikke selv have bragt historien.

Socialdemokratisk chefredaktør

Men hvordan kan en uddannet journalist sidde og kalde en vigtig afsløring af en socialdemokratisk justitsministers bevidste overtrædelse af loven for irrelevant? 

Kan det skyldes en ret vigtig detalje, som hverken Presselogen eller Thomas Funding selv oplyser seerne om, nemlig at Thomas Funding er tidligere byrådsmedlem for netop Socialdemokratiet? En oplysning der må siges at være ganske relevant i netop denne debat.

For er det journalisten og chefredaktøren eller Socialdemokraten Thomas Funding, der udtaler sig?

For er det journalisten og chefredaktøren Thomas Funding eller den gode kammerat og partisoldat til Peter Hummelgaard, der udtaler sig?

Statsmediet TV 2 News har altså valgt at invitere en socialdemokratisk journalist i studiet for at debattere en journalistisk historie vendt mod netop en socialdemokratisk minister. 

Skandaleramt TV 2 News vært

Samme TV 2 News har desuden en tidligere skandaleramt socialdemokratisk valgt byrådspolitiker som højt profileret vært. En vært der dagligt interviewer socialdemokrater, blandt andre statsminister Mette Frederiksen, uden seerne bliver oplyst om interessekonflikten. 

Det er desuden en falliterklæring for dansk presse, at man lader sig manipulere af Kaare Dybvad Bjørn Brandenborg og andre socialdemokrater til at debattere B.T.’s fremgangsmåde frem for Peter Hummelgaard’s bevidste lovbrud. Gentagne lovbrud som justitsministeren mener, han er berettiget til på baggrund af hans position.

Mette Frederiksens og Socialdemokratiets held er en svag dansk presse, der nemt lader sig afspore, ikke har evnerne til at multitaske og fastholde sager.

Opdateret: Jeg har valgt at kontakte seernes redaktør på TV 2. Det kan du læse mere om her.

Info: på grund af min gentagne kritik af statsmediet TV 2 News, og den manglende varedeklaration af deres socialdemokratiske journalister, har TV 2 Danmark valgt at blokere mig på Facebook, mens Thomas Funding selv har blokeret på Twitter. Det samme har B.T.’s chefredaktør Pernille Holbøll desuden.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.