Danmarks Fremtid
KORT NYT

Radikale vil fortsat støtte islams terror med skattekroner

Selv om over 900 israelere netop er blev dræbt af palæstinensisk terror, vil Radikale Venstre fortsætte med at sende skattekroner til selvstyret.
Radikale Venstre vil fortsat støtte islams terror med skattekroner - Israel - palæstinensiske selvstyre - Christian Friis Bach

Jeg har tidligere i dag skrevet, at flere partier nu langt om længe ønsker at stoppe med at sende danske skattekroner til det palæstinesiske selvstyre,

Skattekroner der med sikkerhed finder vej til terrorgrupperingerne. Med sikkerhed fordi det er terrorgrupper, der sidde på magten i både Gaza og Vestbreden.

Men nu melder Christian Friis Bach fra Radikale Venstre så ud til B.T., at partiet, der gerne hverver stemmer i danske moskeer, vil fortsætte med at sende danske skattekroner af sted, da pengene ‘havner på Vestbreden som styres af det palæstinensiske selvstyre, ikke terroristerne fra Hamas’.

Problemet for Christian Friis Bach og Radikale Venstre er bare, at det argument falder fuldstændig til jorden, hvis man forholder sig til den virkelige verden, til udtalelser fra netop det palæstinensiske selvstyre.

For tidligere i dag på TV 2 News kaldte Manuel Hassassian, der er det palæstinensiske selvstyres officielle repræsentant i Danmark, nedslagtningen af mere end 250 unge deltagere i en musikfestival for “en naturlig reaktion”. Altså en tydelig opbakning til og blåstempelse af terror.

Christian Friis Bach og Radikale Venstre har et forklaringsproblem, men slipper helt sikkert, da medierne tydeligvis ikke er interesseret i udtalelserne fra det palæstinensiske selvstyre.

De Radikale står ganske alene i deres opbakning til de palæstinensiske terrorister, blandt andet har EU i dag meddelt, at man stopper bistand til selvstyret.

Opdateret: desværre så har elitens fallitbo EU trukket i land og vil fortsat støtte terroristerne i Gaza og på Vestbreden.

Radikale Venstre har tdligere kaldt det en skandale, at det danske politi beskyttede den israelske ambassade. Læs mere her.

Se dokumention, billedebevis, på islams terror og grusomheder her.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.