KORT NYT

Radikale udstilles af muslim i debat om tørklædeforbud

Radikale Venstre's forsøg på at angribe blå blok i debatten om tørklædeforbud, ender ud med et gigantisk radikalt selvmål. Leveret af en muslim.
Radikale Venstre gør sig selv til grin i debat om tørklæde - Kathrine Olldag - Jakob Ellemann-Jensen - valget er dit - Folketingsvalg 2022
Man kan spørge sig selv, om Radikale Venstres folketingemedlem Kathrine Olldag overhovedet har læst det opslag, hun her til formiddag roser på Twitter. For vælger man at læse opslaget, så går det imod alt, hvad Radikale Venstre selv giver udtryk for i debatten om tørklæde og forskelsbehandling.
I sit eget tweet, skriver Kathrine Olldag, at muslimen Ghassan Abrahem’s opslag, piller Venstre’s og resten af blå bloks frit valg forslag fra hinanden. Men er det sandheden? Er det ikke nærmere Radikale Venstre han piller fra hinanden?
Lad os prøve at gennemgå de tre punkter, der nævnes.

Forskelsbehandling er ok

For det første så findes der åbenbart allerede frit valg på området. Altså bakker opslaget tydeligvis op om Ellemann’s oprindelige holdning. Men hvis der allerede er frit valg til at sige nej tak til islams indoktrinering, er det så racisme og forskelsbehandling? Radikale Venstre skylder svar.
Muslimen Ghassan Abrahem skriver også, at ingen muslimer vil tage det ilde op, hvis en borger sagde nej tak. Det er så her, hvor jeg vælger at trække lidt på smilebåndet. Ingen muslimer ville brokke sig, hvis man afviste Islam? Den er der vist ingen, der tror på.
Og til sidst skriver muslimen Ghassan Abraham så, at i dagens danmark afviser ælde kvindelige muslimer blegfede hvide mænd i hjemmeplejen, helt lovligt. Her må man jo så spørge Kathrine Olldag, om det så er racisme og forskelsbehandling? Eller gælder det kun den ene vej?
Ja, Kathrine Olldag kunne sådan set bare have læst første linje i Ghassan Abrahem’s opslag. For der skriver han netop, at han ikke finder noget forkert i forslaget om frit valg.
Et forslag som nu både Jakob Ellemann-Jensen og Alex Vanopslagh desværre ikke vil stå ved, efter journalistisk venstrefløjsparti gik amok i politisk korrekt vinkling.

Radikal tunnelsyn over for Islam

Der er helt sikkert sket det, at det radikale folketingsmedlem har set opslaget fra muslimen, derefter set navnet Ellemann og til sidst set ordet tørklæde. Hun har så besluttet, at muslimen, som hovedparten af muslimer gør, haglede borgerlige holdninger til tørklæde og islam ned.

Radikale Venstre’s folketingsmedlem Kathrine Olldag udstiller ikke ikke kun sig selv og sit parti. Hun udstiller også resten af venstrefløjen, inklusiv mange journalister, der konstant, og seneste i går, går amok i naiv politisk korrekthed, hver gang tørklæder og Islam bliver kritiseret og debatteret.

Opdateret: Kathrine Olldag har nu slettet sit opslag på Twitter. Hun forsøger at lade som om, det ikke er sket. Da jeg kontaktede hende på Facebook for at få en kommentar, valgte hun at blokere Danmarks Fremtid. Men kære Kathrine Olldag. Internettet glemmer ikke.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

Kort nyt er indhold, der er skrevet af andre. Indhold som vi her på Danmarks Fremtid finder interessant og derfor deler med vores læsere.