KORT NYT

Radikale Venstre i ny hån af minkavlerne og deres familier

Ikke alene vil Radikale Venstre have penge for at støtte op om lovbrud og løgne. De beskylder på samme tid minkavlerne for at være ansvarlige.
Radikale Venstre i ny hån af minkavlerne - Susan Kronborg - mink - minkavl - valget er dit - Folketingsvalg 2022
Vi har tidligere beskrevet, hvordan Radikale Venstre siger, at de ikke peger på Mette Frederiksen, men peger på Mette Frederiksen. Det meget radikale volapyk kom fra det radikale folketingskandidat og tidligere minister, Christian Friis Bach.
Og i dag er det så det radikale folketingsmedlem Susan Kronborg, der af egen fri vilje udstiller Radikale Venstre med et opslag på Twitter, der er grotesk på flere punkter.
Ikke alene beder Susan Kronborg på et billede, hvor hun står ved siden af Marianne Jelved, om at danskerne økonomisk støtter Radikale Venstre’s kamp for 4 år mere med Mette Frederiksens lovbrud, løgne, trusler og svindel.
Hun håner også minkavlerne og deres familier ved at ønske minkavl forbudt og i stedet sende det til lande med dårligere eller slet ingen dyrevelfærd. Forbuddet er også et tydeligt bevis på, hvorfor Radikale Venstre har fredet Mette Frederiksen ulovlige nedslagtning af minkavlet.

Sidst men ikke mindst, så får det radikale folketingsmedlem Susan Kronborg i hendes tweet det til at lyde som om, at det er (mink) erhvervet, der er årsagen til, at den ulovlige nedslagtning kommer til at koste mindst 19 milliarder kroner. Det er 4 ansvarlige. Det er Mette Frederiksen, Mai Villadsen, Pia Olsen Dyhr og Sofie Carsten Nielsen.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

Kort nyt er indhold, der er skrevet af andre. Indhold som vi her på Danmarks Fremtid finder interessant og derfor deler med vores læsere.