Danmarks Fremtid
KORT NYT

Rasmus Stoklund håner vælgernes intelligens

Socialdemokratiets folketingsmedlem Rasmus Stoklund har ikke høje tanker om vælgernes intelligens. Det afslører han på Facebook.
Rasmus Stoklund håner vælgernes intelligens - debatten - Clement Kjersgaard

Torsdag aften deltog Socialdemokratiets folketingsmedlem Rasmus Stoklund i programmet Debatten på DR, hvor statsmediet spurgte flokken af debattører, om dansk politik er gået i stykker.

Dagen efter udsendelsen lagt Rasmus Stoklund et opslag op på sin Facebook profil, hvor han bl.a. kritiserede programmets vært, Clement Kjersgaard, for ikke at lade ham og andre debattører tale ud:

Emnerne er spændende og relevante. Men ofte ærgrer det mig, at det er svært at nå at svare ordentligt, inden man afbrydes.

Rasmus Stoklund fortsætter i opslaget i samme stil og  kritiserer desuden Debatten og Clement Kjersgaard for ikke at afkræve politikere og andre debattører svar:

Jeg synes, at vi som debattører bør afkræves svar på, hvor eksempelvis tal eller beregninger kommer fra, hvis der er uenighed, men det sker for sjældent.

Det er ren ynk fra Rasmus Stoklund side. Og en kæmpe hån af og en talen ned til vælgernes intelligens. Specielt når det kommer fra Rasmus Stoklund.

For om nogen er Rasmus Stoklund og Socialdemokratiets mestre i at tale uden om og ikke svare på de spørgsmål, de bliver stillet. Og spørger man de socialdemokratiske lovbrydere om dokumentation på deres påstande, så kommer med med manipulation, direkte løgne.

Dansk politik er gået i stykker. Det kan vi blandt andre takke politikere som Rasmus Stoklund og hans parti Socialdemokratiet for. En tydelig foragt for folkestyret og en hånlig arrogance og talen ned til vælgerne skaber netop politikerlede, slår dansk politik i stykker.

At vælgerne bliver ved med at stemme på politikere som Rasmus Stoklund, partier som Socialdemokratiet, selv om de lyver, svindler og begår lovbrud, er en helt anden diskussion. En diskussion der måske handler om vælgenes intelligens eller svigt fra folkeskolens side af.

Rasmus Stoklund er en af de politikere, der ikke tåler at få lidt kritisk modspil. Han har derfor blokeret Danmarks Fremtids på Facebook. Så hjælp os med at smide et link til dette indlæg i en kommentar på hans Facebook opslag.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.