Danmarks Fremtid
47,5%
KORT NYT

Socialdemokratisk minister: Venstre og Moderaterne er vores skødehunde

Socialdemokrat og skatteminister Jeppe Bruus afslører her til aften en offentlig hemmelighed. Moderaterne og venstre er logrende skødehunde.
Jeppe bruus indrømmer påvirkning af højesteretsdommere - mink - minkkommissionen

At Jakob Ellemann-Jensen og Venstre, samt Lars Løkke Rasmussen og Moderaterne, har taget mod bestikkelse, for at frede Mette Frederiksen fra en advokatundersøgelse og eventuel rigsret, er ikke nogen hemmelighed.

Men nu skærer den socialdemokratiske skatteminister Jeppe Bruus det ud i pap, så alle burde kunne forstå det. Selv om det nok er for meget forlangt.

På Twitter skriver han her til aften følgende i en kommentar:

Det er en sjældent set ydmygelse af Jakob Ellemann-Jensen og Lars Løkke Rasmussen. Her bliver det nemlig sagt direkte, at Socialdemokratiet fik hjælp af Venstre og Moderaterne til at påvirke blandt andre dommere, så Mette Frederiksen kunne slippe for konsekvenser af hendes grundlovsbrud.

Og så afslører Jeppe Bruus også, at Socialdemokratiet ser det som en helt naturlig ting, at påvirke embedsværket til at rette ind efter socialdemokratiske behov.

Her til aften er bananrepublikken Danmark, samt politisk bestikkelse, dokumenteret. Af gerningsmændende selv.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.