KORT NYT

Radikal seriekrænker ansat for skattekroner 

En af Radikale Venstre's mange seriekrænkere, det tidligere folketingsmedlem Kristian Hegaard, er blevet ansat i endnu en skatteyderbetalt stilling.
Kort nyt - Radikal seriekrænker ansat for skattekroner - Kristian Hegaard - Københavns Universitet
Radikale Venstres tidligere folketingsmedlem Kristian Hegaard, der i vanære måtte trække sig fra sin plads i Folketinget på grund af gentagne krænkelser af kvinder, meddeler nu, at han har fået nyt skatteyderbetalt job.
På trods af hans manglende respekt for kvinder, Radikale Venstres og resten af krænkelseskulturens definition, er han blevet ansat hos det skatteyderfinansierede Københavns Universitet. Han skal skrive en ph.d. i jura om undersøgelseskommissioner og embedsmandsansvar. De samme områder som Radikale Venstre latterliggøre ved ikke at støtte en advokatundersøgelse af Mette Frederiksen.

I stedet for et kritisk syn på hans ansættelse, så vælger journalister i stedet at ønske ham tillykke. Som for eksempel Børsen journalisten Nicolas S. Nissen, der tidligere leverede bias og vinklet ‘journalistik’ hos skatteyderbetalte DR Nyheder. Samme journalist som sammenlignede Inger Støjberg med et sexsite

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

Kort nyt er indhold, der er skrevet af andre. Indhold som vi her på Danmarks Fremtid finder interessant og derfor deler med vores læsere.