Danmarks Fremtid
KORT NYT

SF bidrager til kommunistisk terrorstøtte

Først valgte SF at legitimere økonomisk støtte til terror. Nu fortsætter partiet med at bidrage til andre terrorstøttere på venstrefløjen.
SF bidrager til kommunistisk terrorstøtte - Israel - Arbejderen - terror - Kirsten Normann Andersen

Der er endnu engang sendt mail til disse ministre for at få dem til at reagere på mediestøtte til terrorstøtte: kulturminister Jacob Engel-Schmidt samt justitsminister Peter Hummelgaard.

Desuden er mailen sendt til disse medieordfører / kulturordfører fra kulturvalget: Christina Olumeko, Mikkel Bjørn, Helle Bonnesen, Søren Søndergaard, Pernille Vermund, Zenia Stampe, Mogens Jensen, Charlotte Broman Mølbak, Søren Espersen, Jan E. Jørgensen, Mike Fonseca, Katrine Daugaard samt Lars Boje Mathiesen.

terrorstøtte

I går kunne jeg fortælle, at Pia Olsen Dyhr og SF fortsætter med at arbejde sammen med Pelle Dragsted og Enhedslisten, selv om det yderliggående antidemokratiske parti økonomisk har støttet nedslagtningen af 1400 israelere, voldtægt af utallige israelske kvinder og halshugninger af israelske børn.

At SF ingen problemer har med at samarbejde med terrorstøttere, og dermed indirekte bakke op om terror, er ikke et enkeltstående tilfælde. Det afslører et opslag på Facebook i dag.

Mediet ‘Arbejderen’, der er ejet af kommunistisk Parti, har på deres Facebook side gjort reklame for et debatindlæg, der kan læses på Arbejderen.dk. Debatindlægget er skrevet af Kirsten Normann Andersen, der er folketingsmedlem for netop SF.

At et folketingsmedlem skriver et debatindlæg til et medie, er der jo ikke noget overraskende og forkert i, så hvad er problemet, vil du sikkert spørge.

Kommunistisk terrorstøtte

Ud over det helt åbenlyse, at Kirsten Normann Andersen og SF legitimerer en ideologi, kommunismen, der er på linje med nazisme, islamisme og andre af den slags ideologier, så er problemet, at det pågældende medie bakker op om terroren mod Israel.

Som jeg for nogle uger siden kunne afsløre, så har ‘Arbejderen’ været ude at erklære deres fulde støtte til den palæstinensiske terror. Også den terror, der ramte Israel, lørdag den 7. oktober 2023.

‘Arbejderen’, der får skattekroner via en ulovlig mediestøtte, mener, som mange på den yderste venstrefløj, at massakre på civile, voldtægter af kvinder og halshugninger af babyer ikke er terror, men derimod modstandkamp.

‘Arbejderen’ skriver direkte, at ‘den palæstinensiske modstandsbevægelse i det omringede Gaza har retten på sin side, når de angriber Israel’. En direkte opbakning til den afskylige terror, vi så for nogle uger siden mod Israel. Det er terrorstøtte på skrift.

straffeloven

Med fængsel indtil 8 år straffes den, som i øvrigt fremmer virksomheden for en person, en gruppe eller en sammenslutning, der begår eller har til hensigt at begå handlinger omfattet af §§ 114, 114 a, 114 b, 114 c eller 114 d.

At palæstinensiske Hamas står på blandt andre EU’s og USA’s terrorliste ignorerer det kommunistisk ejede og skatteyderstøttede medie fuldstændig. Mediet støtter ubetinget. Med støtten overtræder mediet dermed straffelovens § 114e.

Så når Kirsten Normann Andersen og SF bidrager med debatindlæg, og dermed læsere til ‘Arbejderen’, så bidrager man til et medie og et parti, der bakker op om en afskyelig umenneskelig terror. Så legitimerer man terrorstøtte.

SF var advaret mod Arbejderen

Kirsten Normann Andersen, SF og partisoldaterne kan ikke bruge undskyldningen, at de ikke kendte til, at ‘Arbejderen’ støtter antidemokratiske virkemidler som terror. 

SF er tidligere blevet advaret mod det kommunistiske medies hang til at støtte antidemokratiske angreb på modstandere.

I forbindelse med 20 årsdagen for overfaldet på daværende statsminister Anders Fogh Rasmussen, valgte ‘Arbejderen’, via den ansvarshavende redaktør Anders Sørensen, at hylde og storrose de to dømte overfaldsmænd for deres angreb på demokratiet.

Faktisk opfordrede redaktøren til, at den yderste venstrefløj genoptog overfald som et politisk middel. Mange vil nok mene, at vold, hærværk og trusler aldrig har været lagt i graven hos venstrefløjens gadehær.

I den forbindelse valgte jeg at konfrontere Kirsten Normann Andersen og SF med, at de bidrog til et medie, der hyldede overfald på folkevalgte. Det gjorde jeg via dette indlæg og en kommentar på Kirsten Normann Andersen’s egen Facebook side.

Så Kirsten Normann Andersen og SF politik har altså været advaret mod mediets hang til at gå imod demokratiet og retsstaten. Og selv om SF ikke var blevet advaret, så burde partiet have sat sig ind i, hvad det er, de bidrager til.

SF Ungdomsparti, SF Ungdom, mener desuden, at overfald på folkevalgte er en bagatel. Læs mere her.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.