Danmarks Fremtid
KORT NYT

Skattekroner flyder mellem Socialdemokratiet og fagforeningen 3F

Mette Frederiksens Socialdemokrati sender skattekroner af sted til 3F, der derefter anbefaler, at stemme på partiets folketingskandidater.
Socialdemokratiet - 3F bestikkelse - skattepenge - valget er dit - Folketingsvalg 2022
Nordjyske har over en længere periode afsløret, at Aalborg kommune, som er Mette Frederiksens hjemkommune, i flere tilfælde har støttet 3F arrangementer med millioner af skattekroner.

En støtte der, ifølge flere eksperter, er ulovligt. Aalborg kommune er tilfældigvis ledet af Socialdemokratiet.

Fagbevægelsen og Socialdemokratiet har i flere år påstået, at der ingen økonomisk forbindelse er mellem dem. Men det er jo nemt at påstå, når Socialdemokratiet bare bruger skattemidlerne til at bestikke 3F med.

Og der er netop tale om bestikkelse, når man ser på, hvordan 3F i øjeblikket har overklistret deres sociale medier med opfordring til at stemme på Socialdemokratiet samt de partier der skal sikre Mette Frederiksen valgsejren.

Man kan igen undre sig over, hvor de landsdækkende medier gemmer sig henne? Hvornår skriver de om bestikkelsen og pengestrømmen mellem Socialdemokratiet og fagbevægelsen?

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.