Danmarks Fremtid
47,5%
KORT NYT

Socialdemokratiet belærer andre om undskyldninger

Socialdemokratiet er nu ude at belære Søren Pape Poulsen om undskyldninger, efter at den konservative leder har fortalt sandheden om Grønland.
Socialdemokratiet belærer andre om undskyldninger - Rosenkrantz-Theil - undskyld - Søren Pape - valget er dit - Folketingsvalg 2022

Venstrefløjen og resten af krænkelseskulturen er igen igen gået amok på den konservative leder Søren Pape Poulsen. Først var det da han brugte udtrykket ‘indianer‘, nu er det så fordi, den konservative leder har sagt sandheden om Grønland. At Grønland på mange områder kan minde om et udviklingsland. Desværre har Søren Pape valgt at undskylde for at sige sandheden.

Også Søren Pape Poulsens undskyldning kan rød stue gå amok over. F.eks. har socialdemokraten og børne- og undervisningsminister. Pernille Rosenkrantz-Theil været ude på Twitter og belære den konservative leder om, hvad der er eller ikke er en undskyldning.
Samme Pernille Rosenkrantz-Theil der, da hun var ekstremist hos Enhedslisten, jublede over overfaldet på Danmarks Tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen. Hun gav direkte udtryk for, at det ligeså godt kunne have været hende, der overfaldt Venstre’s daværende leder.
Pernille Rosenkrantz-Theil lukkede den gang overfaldsmændende ind i folketinget, men har aldrig ville indrømme, at hun var medarrangør af overfaldet. Og så har hun rent faktisk aldrig brugt ordet undskyld, kun en masse tomme ord.
Pernille Rosenkrantz-Theil har heller aldrig undskyldt for, at hun accepterer vold og hærværk som et politisk middel.

At en socialdemokrat og socialdemokratiet nu belærer andre om brugen af undskyldninger er tragisk komisk. Farcen er komplet. Statsminister Mette Frederiksen har aldrig undskyldt for de mange lovbrud, løgne, trusler og svindel, som hun selv og hendes ministre har været medvirkende til og ansvarlige for.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.