KORT NYT

Socialdemokrat: Socialdemokratiet mangler komplet forståelse

Vi har været efter Socialdemokratiet og Mette Frederiksen for deres mange løgne, men når de endelig taler sandt, så skal de også have ros.
Socialdemokrat mener Socialdemokratiet mangler komplet forståelse - Lars Werge - valget er dit - Folketingsvalg 2022-kopi
Vi og mange andre har med rette kritiseret Mette Frederiksen og Socialdemokratiet for deres mange løgne. Også her under valgkampen. Så da vi i går fangede en socialdemokrat i at tale sandt, blev vi selvfølgelig overrasket.
Lars Werge, der er tidligere formand for danmarks Journalistforbund, deltager lige nu i valgkampen, da han er folketingskandidat for Socialdemokratiet. Noget han stolt fremviste på Twitter i går.
Samme Lars Werge retweetede for 10 dage siden et tweet, der kritiserede Socialdemokratiet for deres mediepolitik. I tweetet blev Socialdemokratiets politik blandt andet kaldt for ‘komplet mangel på forståelse’. Et udsagn som man jo må mene Lars Werge er enig i, når han nu retweeter det.

Lars Werge har vi tidligere skrevet om her på Danmarks Fremtid. Han kritiserede Dansk Folkeparti for at holde hovedbestyrelsesmøde på et hotel uden overenskomst. Men Lars Werge ‘glemte’ bare, at Socialdemokratiet flere gange har gjort det samme. Den historie kan du læse her.  

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

Kort nyt er indhold, der er skrevet af andre. Indhold som vi her på Danmarks Fremtid finder interessant og derfor deler med vores læsere.