KORT NYT

Socialdemokratiet: vores skattelettelser går ud over velfærden

Finansminister Nicolai Wammen er nu ude med valgløfter om skattelettelser. Det kommer kort tid efter, at S angreb borgerlige partier for det samme.
Pengene falder ikke ned fra himlen. Hvis de bruges på skattelettelser, kan de ikke bruges på velfærd
Den socialdemokratiske finansminister Nicolai Wammen melder sig nu ind i valgkampen med vælgerbedrag og skattelettelser til de arbejdende danskere. Regeringen siger nu, at man vil sænke skatterne med 5.000.000.000 kroner for danskere i arbejde.
Altså samme Nicolai Wammen, der, i forbindelse med fremlæggelsen af de konservatives skatteplan, kaldte skattelettelser for en ‘pivskæv plan‘. Og samme socialdemokrati, der flere gange har påstået, at skattelettelser tages fra velfærden.

Samme Nicolai Wammen der til Aarhus Stiftende så sent som for 3 dage siden udtalte, at der er snævre rammer og at der skal prioriteres.

Jeg ved godt, det er snævre rammer. Der skal prioriteres, og det er en svær situation. Men hvis vi havde givet mere gas på økonomien, så havde det pustet til inflationen

Nicolai Wammen
Samme Socialdemokrati og Mette Frederiksen, der flere gange har tordnet mod topskattelettelser, men som ikke selv vil afvise topskattelettelser. Samme Socialdemokrati der i denne valgperiode har hævet skatterne over 40 gange.
Socialdemokratiet har startet deres valgkamp som de altid gør, med masser af løgne, maipulationer, hykleri og dobbeltmoral. Alle andre partier ville være gået ned på så klokkeklar vælgerbedrag. Men ikke Socialdemokratiet. Vælgerne ser desværre ud til at falde for det.

Og husk så på, at det er dokumenteret, at socialdemokratiet siger et før et valg, men intet gør efter et valg. For eksempel mangler regeringspartiet og Mette Frederiksen at indfri over 140 valgløfter. Det kan du læse mere om her.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

Kort nyt er indhold, der er skrevet af andre. Indhold som vi her på Danmarks Fremtid finder interessant og derfor deler med vores læsere.