KORT NYT

Radikale Venstres Sofie Carsten Nielsen afsløret i løgn

Som Socialdemokratiets Mette Frederiksen bruger Radikale Venstre’s Sofie Carsten gerne løgnen i hendes politiske kamp.
Radikale Venstres Sofie Carsten Nielsen afsløret i løgn - Lolland - gas - gasfyr - valget er dit - Folketingsvalg 2022
Valgkampen er i fuld gang, det samme er politikernes mange løgne. Som altid har Mette Frederiksen taget teten i den politiske sportsgren, at lyve så meget som muligt over for vælgerne. Noget Mette Frederiksen er verdensmester i.

Jeg vil gerne ned og tale med folk om nogle af de konkrete løsninger, som jeg synes, vi har i Det Radikale Venstre, og som man måske ikke kender så meget til på Lolland. For eksempel at få nogle flere varmepumper ud til alle dem, der har gasfyr. Dem er der en del af på Lolland

Sofie Carsten Nielsen, Radikale Venstre
Men også statsministerens skødehund, Radikale Venstre’s Sofie Carsten Nielsen, gør brug af de mange løgnes politik. Den radikale leder har til DR Nyheder udtalt, at der er en del gasfyr på Lolland. Det er for at sige det på godt dansk, en løgn. Lolland er ikke koblet på gasnettet, da der ikke er nogen gasledning til øen.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

Kort nyt er indhold, der er skrevet af andre. Indhold som vi her på Danmarks Fremtid finder interessant og derfor deler med vores læsere.