KORT NYT

Fantastiske argumentationer fra Søren Pind

Tidligere frihedsminister Søren Pind har set sig sur på Danmarks Fremtid, efter at vi kunne fortælle, at hans gode ven fik job af Mette Frederiksen.
Fantastiske argumenter fra Søren Pind - Lars Findsen - Peter Christensen - valget er dit - Folketingsvalg 2022
Tidligere i dag kunne vi fortælle, at Peter Christensen, der er tidligere skatteminister og forsvarsminister og mangeårigt folketingsmedlem for Venstre, kalder den i øjeblikket meget omtalte tidligere chef for forsvarets efterretningstjeneste, Lars Findsen, for doven.
Vi kunne også fortælle, at Peter Christensen i juni 2020 blev udnævnt som bestyrelsesformand for det statsejede spilfirma, Danske Spil A/S. Og at han blev udpeget til posten af finansminister Nicolai Wammen fra Mette Frederiksens Socialdemokratiske regering.
Altså samme Mette Frederiksen og socialdemokratiske regering som stod bag fængslingen af Lars Findsen. Samme Lars Findsen der de seneste dage har kritiseret regeringen for voldsom magtmisbrug.
At Peter Christensen kalder den mand, der har kritiseret Mette Frederiksens regering for magtmisbrug, for doven, og så samtidig har et ganske godt betalt job takket være selvsamme regering, synes vi her på Danmarks Fremtid er en vigtig detalje.
Vi gik derfor ind på det Facebook opslag, hvor Peter Christensen kaldte Lars Findsen for dum, og linkede til vores indlæg, ren information til borgerne om samfundet.
Men det tog Peter Christensens gode ven, tidligere parti og ministerkollega, Søren Pin, ret ilde imod. Han gav udtryk for at vi stikke informationerne skråt op.
Det er altså interessent at debattere med de personer, der til dagligt klager over tonen i debatten.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

Kort nyt er indhold, der er skrevet af andre. Indhold som vi her på Danmarks Fremtid finder interessant og derfor deler med vores læsere.