Danmarks Fremtid
KORT NYT

Stine Bosse sætter lighed mellem parti og terror

Moderaternes Stine Bosse, der før har kaldt en vejrudsigt racistisk og sammenlignet flygtningelejre med koncentrationslejre, slår til igen.
Stine Bosse sætter lighed mellem parti og terror - Israel - Lars Løkke - AFD

En af centrum-venstres største ekstremister Stine Bosse, der for nylig blev spidskandidat for Lars Løkke Rasmussens private beskæftigelsesprojekt  Moderaterne, laver i dag en sammenligning, som partiets ledelse bliver nød til at forholde sig til.

En sammenligning som er noget så grotesk kvalmende, der ingen steder høre hjemme, at det må få konsekvenser for hendes spidskandidatur til Europa-parlamentet for Moderaterne.

På det sociale medie Instagram mener Stine Bosse helt seriøst, at det tyske parti Alternative für Deutschland (AFD) fremgang ved et tysk valg er lige så stor en katastrofe, som islams terrorangreb på Israel.

Et terrorangreb hvor kvinder blev voldtaget, børn dræbt og over 800 israelere mistede livet.

Se dokumention, billedebevis, på grusomhederne her.

Det er så grotesk en sammenligning, at Moderaternes formand Lars Løkke må melde klart ud og tage afstand uden nogen former for forbehold. Så grotesk en sammenligning, at partiet må og skal kyle Stine Bosse ud af partiet.

Med Stine Bosses udmelding håner Moderaterne ikke alene Israel, de mange efterladte til ofrene for islams terror, partiet bagatelliserer også terror.

Jeg har kontaktet Moderaternes presseafdeling samt Stine Bosse selv for at få en kommentar.

Stine Bosse har tidligere kaldt en vejrudsigt for racistisk, sammenlignet flygtningelejre med koncentrationslejre og hånet Inger Støjberg, da hun måtte på hospitalet

Info: Stine Bosse har blokeret Danmarks Fremtid på det sociale medie X (tidligere Twitter).

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.