Danmarks Fremtid
KORT NYT

Terror mod Israel: er danske journalister gået på ferie?

Hvorfor dækker danske journalister ikke, at en influencer kaldet Ahmarni Production fejrer nedslagtningen af 250 israelere med dans og jubel?
Terror mod Israel - er danske journalister gået på ferie - Ahmarni Production - Arbejderen - Politiken - Sikandar Siddique

Ifølge Straffeloven § 136 kan man idømmes flere års fængsel, hvis man støtter terror. Alle på denne liste har ydet støtte, i en eller anden form. Skriv gerne til kontakt@danmarksfremtid.dk, hvis du  har flere eksempler.

Hvorfor dækker ingen danske medier, at den danske influencer Ahmarni Production, der ingen problemer har med at smide racistkortet, danser rundt på Instagram, mens han fejrer terror, nedslagtning af 250 israelere?

Hvorfor dækker ingen danske medier, at Ahmarni Pruction truer politikere som Mette Frederiksen med vold, fordi de støtter israelerne efter den afskylige terror? 

Journalister kan godt hyggechatte, om tilfælde som dette, på de sociale medier,  hvorfor så ikke fortælle danskerne det, når de er på arbejde?

Opdateret: efter flere gange at have prikket til journalist Peter Astrup Fra B.T., så har B.T. endelig skrevet om ovenstående ekstremist. Men historien er gemt væk et godt stykke nede på deres forside. Og kun et medie.

Nu mangler B.T., og resten af medierne, bare at skrive om alle de andre antisemitter og tilhængere af terror.

Mediestøtte til Terrorstøtte

Hvorfor dækker ingen danske medier, at danske skattekroner, via mediestøtten, går til at hylde og juble over overfald på folkevalgte politikere og ikke mindst til terrorstøtte?

Sikandar Siddique omfavner Hamas

Hvorfor dækker ingen danske medier, at Sikandar Siddique, den ekstremistiske leder af partiet Frie Grønne, sammenligner voldtægter, afbrænding af børn og terror mod Israel med de danske modstandsfolk under krigen? 

Politiken kalder terror forståeligt

Hvorfor dækker ingen danske medier, at det skatteyderstøttede danske medie Politiken har kaldt palæstinensernes terror mod Israelerne forståeligt? At Politiken efterfølgende forsøger at skjule det?

Enhedslistens opbakning til terror

Hvorfor dækker ingen danske medier, at partier som Enhedslisten har folketingskandidater, der mener, at Israelerne selv er skyld i, at børn er blevet brændt levende, kvinder er blevet voldtaget og 250 unge mennesker massakredede mens de festede?

At Israel selv er skyld i terror, at terror er en forventelig, fortjent respons. Det er jo essensen af det, hun skriver.

Hvorfor dækker medierne ikke, at flere profilerede navne fra Enhedslisten har delt eller liket Leila Stockmarr’s indirekte støtte til terror? Som f.eks. det tidligere folketingsmedlem Per Clausen, der nu er byrådsmedlem i Aalborg.

Hvorfor dækker medierne ikke antisemitismen, opbakningen til den, hos Enhedslisten?

Hvor mange israelere kan Gaza egentlig myrde med terror, hver gang palæstinensere siger nej til land, og alle andre dage, og stadig få venstrefløjens opbakning til at kalde det frihedskamp, opbakning til terror?

Journalist liker anti-israelsk opslag

Hvorfor dækker ingen medier, at journalist Jon Jørgensen fra Information liker et opslag, der giver israelerne skylden for den afskyelige terror, der har ramt dem?

Hvis man kigger nærmere på Jon Jørgensen X profil, så går rigtig mange af hans likes til anti-israelsk propaganda, opslag fra Enhedslisten profiler. Tag desuden et kig på hans indhold hos Information og få et indblik i den yderste venstresfløjs tankegang.

Information får desuden 25 millioner skattekroner i mediestøtte om året. stort set alle andre medier får langt langt mindre. Det kan betale sig at lave propaganda for sine partifæller.

Danske journalister mener ikke selv, at deres egne politiske holdninger påvirker deres arbejde. Hvorfor mon deres troværdighed så er så lav?

Socialdemokrat liker anti-israelsk opslag

Hvorfor dækker ingen medier, at det socialdemokratiske regionsmedlem Simon Sharif Chowdhury liker et opslag, der giver israelerne skylden for at israelske babyer er brændt levende?

Specielt når hans partifomand Mette Frederisken har udtalt, blandt andet i synagogen i København, at ‘Vi støtter Israel og landets ret til at forsvare sig selv‘.

Hvorfor kigger ingen journalister på Simon Sharif Chowdhury X profil, der er en lang opbakning til palæstinesere? Altså palæstinensere, der står bag terror i Israel.

Nadia Nadim spreder Hamas propaganda

Hvorfor dækker ingen medier, at Nadia Nadim, der er det kvindelige fodboldslands store stjerne, vælger bevist at viderebringe fake news til fordel for de palæstinensiske terrorister i Hamas?

Journalisternes knadrøde partimedlemsskab

Det kan det ikke have noget at gøre med, at cirka #80procent af de danske journalister stemmer på partier hos centrum-venstre? Altså de samme partier, der lige nu står i kø for at sætte et ‘men’ efter terror, angriber Israel for at forsvare sig?

Denne liste vil løbende blive opdateret med mediernes venstreorienterede anti-israelske vinkling.

Til orientering er samtlige medier blevet gjort opmærksomme på ovenstående, gennem henvendelser til deres journalister. 

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.