Danmarks Fremtid
KORT NYT

Terrorstøtte til Hamas ignoreres af politi og Hummelgaard

Støtte til terror og terrororganisationen Hamas flyder i de danske gader. Justitsminister Peter Hummelgaard og politiet tillader terrorstøtte.
Terrorstøtte til Hamas ignoreres af politiet og justitsminister Peter Hummelgaard - Israel - Gaza

Opdateret 27. oktober 2023: For 3 dage siden bad jeg Peter Hummelgaard svare på, hvorfor han selv og politiet ikke har gjort noget? Det skete i en kommentar på hans Facebook side.  

I dag dukker der så denne historie op i BT. En historie som netop handler om den åbenlyse terrorstøtte, hvor Peter Hummelgaard pludselig virker som den aktive, som beder politiet tage sig sammen. 

Godt man kan inspirere BT og justitsministeren, men desværre er det kun blevet til endnu en omgang mikrofonholderi. Historien er sikkert plantet af en af justitsministerens mange rådgivere. 

terrorstøtte

Det afskyelige terrorangreb mod Israel lørdag den 7. oktober 2023, udført af palæstinensiske terrorister, hvor 1300 israelere blev myrdet, kvinder voldtaget, børn halshugget og mere end 220 blev taget som gidsler, har chokeret mange.

Politikerne har, nogen mere villige end andre, stået i kø for at støtte Israel. Blandt andre Mette Frederiksen har været ude – med rette – at sige, at vi alle skal støtte Israel.

Også den danske justitsminister Peter Hummelgaard har vist sin støtte til Israel, og de mange ofre, ved blandt at besøge synagogen i Krystalgade. På Facebook lavede han i den forbindelse et opslag, hvor han skrev, at ‘danske jøder SKAL kunne leve og færdes frit i hele landet. Deres tryghed og sikkerhed er vores fælles opgave’

Tom støtte til Israel

Men er den officielle støtte til israelerne, jøderne i Danmark, bare de sædvanlige tomme ord fra Mette Frederiksen og hendes kumpaner i regeringen? Noget kunne tyde på det.

For ikke alene ignorerer regeringen, at danskernes skattekroner, via mediestøtten, går til terrorstøtte hos den yderste venstrefløj. Man ignorerer sammen med politiet også den helt åbenlyse støtte til terror på gaderne.

For eksemplerne har stået i kø på en åbenlys støtte til blandt andre Hamas, den palæstinensiske terror organisation, der stod bag angrebet mod Israel. Ved flere demoer er der fremvist skilte og flag med Hamas navn og symbol.

Også den åbenlyse had til Israel, nogen vil kalde det antisemitisme, har stået i kø. 

Politiet ignorerer terrorstøtte

Og i går aftes så vi så et fuldstændig grotesk eksempel på den direkte støtte til Hamas. Et eksempel som blev fuldstændig ignoreret af Østjyllands politi, der rent faktisk var til stede og så det.

I Århus var der arrangeret endnu en pro-palæstinensisk demonstration (hvor er demoerne, der tager afstand til Hamas?) Under demoen blev der fremvist et skilt påtrykt Hamas. Se skiltet her

Men på trods af, at Hamas står på terrorlisten, at terrorstøtte er ulovligt i Danmark, så greb det danske politi altså ikke ind. Som man ikke har grebet ind i mange andre tilfælde de seneste snart 3 uger.

Det er i sidste ende den socialdemokratiske justitsminister Peter Hummelgaards ansvar, at politiet passer deres arbejde, at lovgivningen overholdes i Danmark.

At hverken justitsministeren eller politiet sørger for at terrorstøtte bliver aktivt stoppet er en demokratisk skandale. Der er en direkte hån over for Israelerne.

Et lille skilt med Hamas støtte kan virke ganske ufarligt, men det er signalet, der sendes. Og hvem ved, om personen med skiltet kommer til at stå bag det næste terrorangreb i Danmark? Vedkommende bakker jo allerede op om terror.

Ved bare at se til og ignore terrorstøtte, risikerer både justitsministeren og politiet at gøre sig til medansvarlige for det næste terrorangreb.

Enhedslistens terrorstøtte

Det mest afskylige er, når vi taler terrorstøtte, at et parti i det danske Folketing, Enhedslisten, har bidraget økomisk til terrorangrebet mod Israel for lidt under 3 uger siden. Noget der ikke lader til at få konsekvenser.

For mediernes interesse for sagen er allerede forsvundet. Noget vi har set hver gang, Enhedslisten er blevet afsløret i støtte til vold, trusler, hærværk og altså også terror. På samme måde dækker medierne heller ikke myndighedernes manglende indgriben over for terrorstøtte.

Man skal være aldeles naiv, eller aldeles bevidst om det, hvis man på nogen måde støtter palæstinensiske organisationer eller ‘myndigheder’. Støtten ryger direkte i våbendepotet hos Mellemøstens mange terrorister.

Og når det gælder Enhedslisten, så fortsætter politikere, partier, medier og journalister med at legitimere partiet. På trods af deres afskylige bidrag til mord på andre mennesker.

I har selv importeret

Samtidig med at støtten strømmer til Israel fra det officielle Danmark og mange danskere, har vi altså desværre set alt for mange danse og juble i gaderne over terror, juble over halshugninger af børn.

Det har politikerne også reageret på. Det tager kun to sekunder at finde opslag på sociale medier, hvor politikerne spiller forarget over støtte til terroristerne, at palæstinensere fjerner blomster foran den Israelske ambassade.

Men som altid, når islams terror rammer, og terroren igen har kostet tusindvis af menneskeliv, så kan politikerne kun mande sig op til at markere sig på de sociale medier.

Politikerne vil ikke indrømme, at de selv har været med til at stemme islams ekstremisme og antisemitismen til Danmark. De vil heller ikke give hverken danskerne eller specielt jøderne en undskyldning for den naive import.

En import som altså nu igen udviser terrorstøtte i gaderne. Islams tilbedere er efterhånden så mange i Danmark, at de kan afgøre danske valg. Vi har allerede set islamister i Folketinget.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.