Danmarks Fremtid
47,5%
KORT NYT

Diller får Martin Thorborg til at true Uwe Max Jensen med vold

Iværksætteren og linselusen Martin Thorborg opfordrer til vold mod kunstneren Uwe Max Jensen. Samtidig belærer han andre om vold og trusler.
Martin Thorborg hylder og opfordrer til vold - Uwe Max Jensen

I forbindelse med kvindernes internationale kampdag valgt kunstneren Uwe Max Jensen at hamre et søm gennem forhuden på sin egen diller. En aktion man kan ryste på hovedet af, grine af eller tage som et kunstnerisk indslag på dagen. Men opmærksomhed det fik aktionen.

Men ikke alle kan nøjes med at have en mening om den såkaldte kunstneriske happening. Iværksætteren og linselusen Martin Thorborg valgte på dagen desuden at opfordre til vold mod Uwe Max Jensen, endda betale folk for det, som man kan se i nedenstående tweet:

At Martin Thorborg mener, at vold mod personer, personer man ikke er politisk enig med, er helt i orden, bekræfter han endda selv senere i en kommentar:

Samtidig har Martin Thorborg ingen problemer med – med rette – at belære andre om trusler. Som her i et tweet fra tidligere i dag, hvor han udstiller andres trusler:

Du kan læse mere omkring debatten – og de mange løgne – om dragshows for børn her.

Ud over at opfordre til og hylde vold, så viser Martin Thorborg også, da jeg vælger at konfrontere hans hykleri og dobbeltmoral, at han tydeligvis mangler argumenter:

Det burde være helt almindelig grundlægende tankegang, hos et demokratisk menneske, at vold, hærværk og trusler ingen steder hører hjemme. Uanset politisk ståsted.

Men som en del af den politisk korrekte selvudnævnte elite, så mener Martin Thorborg tydeligvis, at demokratisk tankegang og respekt kun gælder for dem, man er politisk enig med.

Nu Martin Thorborg har udvist socialistisk antidemokratisk tankegang, så får han sikkert endnu mere spalteplads hos de danske medier, som jo elsker den slags holdninger.

Opdateret 18.45 10.03.2023: Martin Thorborg har valgt at blokere min personlige konto på Twitter, efter at jeg har udstillet hans opbakning til vold.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.