Danmarks Fremtid
47,5%
KORT NYT

Topmødet på TV 2 var et cirkus til fordel for Mette Frederiksen

Aftenens 'debat' mellem Mette Frederiksen, Søren Pape Poulsen og Jakob Ellemann-Jensen blev et cirkus, der kun udstiller mediernes valgdækning.
Topmødet på TV 2 var et cirkus til fordel for Mette Frederiksen - TV 2 - valget er dit - Folketingsvalg 2022
Her til aften havde statsmediet TV 2 indkaldt de tre statsministerkandidater Mette Frederiksen, Søren Pape Poulsen og Jakob Ellemann-Jensen til det, der skulle have været en politisk debat om Danmark, men som i stedet blev til et makværk af et cirkus til fordel for Mette Frederiksen. Et cirkus der endnu engang udstillede mediernes valgdækning.
Under ledelse af værten Cecilie Beck var danskerne vidne til noget, der allermest ligende en dårlig udgave af en amerikansk tv quiz. TV 2 præsterede simpelthen at fordumme en debat om Danmarks Fremtid.

Aftenens sidste spørgsmål var samtidig et godt billede på det cirkus, TV 2 Nyhederne havde valgt at præsentere danskerne for. På aftens allersidste spørgsmål skulle de de tre partiledere svare på, hvad de ville sætte på anlægget, hvis de blev statsminister. Dummere og mere talende ned til den danske befolkning kunne og kan det simpelthen ikke blive.

Oven i det hele have man valgt, at plastre udsendelsen til med et lydspor, som bare bekræftede det komplette cirkus. Musik der enten var fra eller lød som om det kom fra Game Of Thrones.

Hånen af minkavlerne fortsætter

En så fordummende debat og snakken ned til danskerne, at det kun kan være til fordel for statsminister Mette Frederiksen. Hun kunne stå og storsmile sit falske spin smil velvidende, at TV 2 Nyhederne havde passet deres arbejde som statsmedie for bananrepublikken Danmark.
Aftenens cirkus er det endegyldige bevis på, at medierne er faldet i den socialdemokratiske spingryde. Medierne fokuserer på alt muligt andet, end hvad valget egentlig blev udskrevet på, nemlig minkskandalen. Om nogen må minkavlerne sidde tilbage efter aftenens debat og igen føle sig hånet og glemt.
Før topmødet og debatten vidste en meningsmåling, at Socialdemokratiet står til at gå frem. At Mette Frederiksen  sammen med hendes trofaste skødehunde hos Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten står til at kunne genvinde magten.

At man kan genvinde magten efter at have begået eller støttet lovbrud, trusler, løgn og svindel, siger alt om, at noget er galt i Danmark. Siger alt om, at medierne har svigtet deres position som den fjerde statsmagt.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.