KORT NYT

TV 2 News ansætter socialdemokratisk spindoktor samt løgner

TV 2 News ansætter nye værter. Journalist der er grebet i at lyve om borgerlig politiker samt socialdemokratisk spindoktor. Valgkampen er i gang.
TV 2 News ansætter socialdemokratisk spindoktor samt løgner - Nadia Filt - Andrea Dragsdahl - valget er dit - Folketingsvalg 2022
TV 2 Danmark fortæller i en pressemeddelelse, at de har ansat journalisterne Nadia Filt og Andrea Dragsdahl som nye værter på TV 2 NEWS. Statsmediet udtaler, at de to nye værter skal styrke dækningen af dansk og international politik samt inflation og økonomi.
At de to nye værter skal være med til at styrke dækningen af dansk politik er en interessant formulering. For Nadia Filt kommer senest fra en stilling som presserådgiver for den socialdemokratiske finansminister Nicolai Wammen.
Og Andrea Dragsdahl, der senest kommer fra det andet statsmedie P1 Radio, der har rost selvsamme Nicolai Wammen til skyerne, har vi for kort tid siden afsløret i at lyve om en borgerlig politiker. En løgn hun endda har valgt at fastholde.

TV 2 News fortsætter den socialdemokratiske / venstreorienterede oprustning med ansættelsen af Nadia Filt og Andrea Dragsdahl.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

Kort nyt er indhold, der er skrevet af andre. Indhold som vi her på Danmarks Fremtid finder interessant og derfor deler med vores læsere.