KORT NYT

TV 2 News interviewer ‘helt almindelige’ studerende

Under valgkampen interviewer medierne 'helt almindelige danskere'. I mange tilfælde er det partisoldater, som læserne og seerne præsenteres for.
TV 2 almindelige studerende er socialdemokrater - boligmarkedet - DSU - trivsel - Folketingsvalg 2022
Her under valgkampen har medierne det med at interviewe helt almindelige danskere, for at få deres holdning til de aktuelle temaer og politikernes løfter og spin.
Men hvor tilfældig er de udvalgte danskere egentlige? Kan man regne med, at journalisten bare peger på en tilfældig person, der kommer gående forbi, og så interviewer ham eller hende?
Tydeligvis ikke i dette tilfælde, som twitteren Sara Rønning-Bæk tweetede i går. For her viser det sig, at der er tale om 2 partisoldater fra Danmarks Socialdemokratiske Ungdom, og den stærkt venstreorienterede organisation, Danske Studerendes Fællesråd, som statsmediet TV 2 News interviewer. Noget TV 2 News ikke fortalte.
Debatten handlede om boligmarkedet i København, omm hvor svært det er, som blandt andet studerende, at få en bolig. Derfor er det vigtigt, at varedeklarere de medvirkende i dette tilfælde. For det er jo netop Socialdemokratiet, der har sat på magten i København , siden overborgmesterposten blev oprettet.

INFO: På grund af flere kritiske indlæg omhandlende statsmediet TV 2, har TV 2 Nyhederne og TV 2 News valgt at blokere Danmarks Fremtid på Facebook.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

Kort nyt er indhold, der er skrevet af andre. Indhold som vi her på Danmarks Fremtid finder interessant og derfor deler med vores læsere.