Danmarks Fremtid
47,5%
KORT NYT

Kort nyt: medie udlåner journalist til Socialdemokratiets valgkampagne

Mette Frederiksen skruer nu op for Socialdemokratiets valgkampagne. Partiet 'låner' under valgkampen en journalist fra skatteyderstøttet medie.
Kort nyt - Netavisen Pio udlåner journalister til Mette Frederiksen og socialdemokratiet - valget er dit - Folketingsvalg 2022
Frihedsbrevet skriver i dag, at den socialdemokratiske minister Dan Jørgensen har fundet ny pressekonsulent i journalisten David Garby-Holm. Journalisten har taget orlov fra sit job hos Netavisen Pio for at passe sin nye tjans som spindoktor.

Netavisen Pio’s socialdemokratiske chefredaktør Niels Jespersen fastholder dog, at de er et uafhængigt medie og intet har med Socialdemokratiet at gøre. En påstand der strider mod, hvad Niels Jespersen tidligere har indrømmet.

At Netavisen Pio har ganske tætte forbindelser til Mette Frederiksen og Socialdemokratiet kan ikke komme som den store overraskelse for Danmarks Fremtid’s læsere. For vi har netop flere gange afsløret, at mediet er et Socialdemokratisk medie. Endda et socialdemokratisk medie, der modtager ulovlig mediestøtte. Læs vores tema om Netavisen Pio her.

På grund af vores skriverier om mediet, hat Netavisen Pio valgt at blokere os på både Facebook og Twitter.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.