Danmarks Fremtid
47,5%
KORT NYT

Mogens Jensens valgplakater er en hån mod minkavlerne

Socialdemokratiet har indtil videre haft held med at få valgkampen drejet væk fra mink, retsstat og demokrati. Hånen af minkavlerne fortsætter.
Mogens Jensens valgplakater er en hån mod minkavlerne - mink - valget er dit - Folketingsvalg 2022
I går blev det danske landskab klistret til med valgplakater. Ikke noget pænt syn generelt, men der er alligevel de valgplakater, som virker som en ekstra rød klud i ansigtet. Som for eksempel den tidligere fødevarerminister Mogens Jensens valgplakter.
Minkavlerne skal nu dagligt se den mand, som var med til at ødelægge deres livsværk på et ulovligt grundlag, kigge ned på dem fra lygtepælene med et forlorent smil. Den samme mand som flere gange har hånet minkavlerne, også i forbindelse med afhøringerne i minkkommissionen.
Hele Socialdemokratiets håndtering af minksskandalen er en hån mod minkavlerne og deres familier. Det er som om Mogens Jensen, Mette Frederiksen og Socialdemokratiet ikke har forstået alvoren af grundlovsbrud, retsstaten og demokratiet.
Både Mette Frederiksen, hendes ansatte og socialdemokratiske forhenværende ministre som Mogens jensen og Nick Hækkerup har før været ude med en skandaløs hån af minkavlerne.

For rigtig mange vil det også være en hån, at se Mette Frederiksen kigge storsmilende ned fra lygtepælene. En kvinder der dokumenteret har begået grundlovsbrud og løjet over for danskerne, står lige nu til at kunne sikre sig fire år mere i spidsen for Danmark.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.