KORT NYT

Miljøminister Lea Wermelin flygter fra lovbrud som en god socialdemokrat

Alex Vanopslagh erkender som en borgerlig - Lea Wermelin flygter fra ansvaret som en socialdemokrat. Mere boligsnyd blandt politikerne.
Nogen erkender det som en borgerlig - andre flygter fra ansvaret som en socialdemokrat - Alex Vanopslagh - Lea Wermelin - valget er dit - Folketingsvalg 2022
B.T. kunne i går fortælle, at den socialdemokratiske miljøminister, Lea Wermelin gennem de sidste 3 år har brudt loven ved at have folkeregisteradresse på Bornholm, selvom hun det meste af året bor i København med mand og børn.

Det er i strid med CPR-loven, der siger, at man skal have sit regelmæssige ophold der, hvor man har sin folkeregisteradresse. Det skal være mere end halvdelen af tiden

Jøren Ullits, ekspert i forvaltningsret og lektor ved Syddansk Universitet
Men selv om flere eksperter, blandt andet en lektor i forvaltningsret, udtaler, at det strider mod CPR-loven, der helt klart siger, at man skal have regelmæssig ophold, der hvor man har sin bopælsadresse, så flygter socialdemokraten Lea Wermelin altså, som en god socialdemokrat, fra ansvaret.
Facebook spiller Lea Wermelin uskyldigheden selv, hun skriver blandt andet følgende:
Modsat Liberal Alliances leder Alex Vanopslagh, der også blev fanget i at bryde loven i forbindelse med hans bolig, men som med det samme indrømmede og betalte tilbage, så vælger Lea Wermelin altså at flygte fra ansvaret. Noget hun har lært af blandt andre hendes socialdemokratiske lovbrydere og  partifæller, Mette Frederiksen og Rasmus Prehn.
Læser man kommentarerne til Lea Wermelin’s Facebook opslag, så har man forklaringen på, at Mette Frederiksen og Socialdemokratiet står til at genvinde magten. Ukritiske partisoldater, og andre stemmer fra venstrefløjen, der bakker hende op, fordi man altid har bakket rød stue op.
Men selv om socialdemokraten Lea Wermelin direkte skriver i sit Facebook opslag, at hun ikke snyder med sine boligforhold, hvilket hun gør i følge eksperter, så skriver statsmediet TV 2 Nyhederne, at hun erkender
TV2 Nyhederne og Ritzau forsøger at vinkle den, så læserne tror, at Socialdemokraten Lea Wermelin har lagt sig fladt ned, når det gælder boligfup. Hvilket strider fuldstændig mod fakta. Det er enten en direkte manipulation eller en direkte løgn.

Undskyld sproget, men hvad fanden er det, der foregår hos medierne? Er det den socialdemokratiske chefredaktør Thomas Funding hos TV 2 Nyhederne, der har en finger med i spillet?

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

Kort nyt er indhold, der er skrevet af andre. Indhold som vi her på Danmarks Fremtid finder interessant og derfor deler med vores læsere.