Danmarks Fremtid
KORT NYT

X censurerer kritik af Lars Løkke – Terror mod Israel

Må man kritisere Lars Løkke Rasmussens hykleri omkring opbakning til israelerne? Ikke ifølge det sociale medie X, tidligere kendt som Twitter.
X censurerer kritik af Lars Løkke - Terror mod Israel - Hamas - antisemitisme - Gaza - mindehøjtidelighed

Lørdag aften, en uge efter det afskyelige terrorangreb mod Israel, var der anrrangeret en mindehøjtidelighed af det Jødiske Samfund i synagogen i København.

Her deltog bl.a. udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen, der også sagde nogle ord for at mindes de over 1300 myrdede israelere. Blandt andet sagde Løkke, at Danmark står side om side med Israel. Noget der burde være en selvfølge, noget alle burde kunne bakke op om.

Desværre har den seneste uge dokumenteret, at alt for mange danskere, personer der er budt velkommen til Danmark, enten udviser direkte antisemitisme eller hellere vil bakke terrorister op, end at give Israel ret til at forsvare sig.

At der i danmark er alt for mange, der sætter et ‘men’ efter terror.

Lars Løkke samarbejder med Israels fjende

Men lige præcis, når det kommer fra Lars Løkke, så sidder man med en dårlig smag i munden. For det er ikke mange uger siden, at Lars Løkke valgte at knæle på bedetæppet over for selvsamme Iran, der har været indblandet i planlægningen af terrorangrebet mod netop Israel.  

Lars Løkke har accepteret, at en islamisk terrorstat som Iran skal bestemme over den danske retsstat, over danskernes ytringsfrihed. Det er fakta, om Lars Løkke vil det eller ej.

Hvordan kan det at falde på knæ over for Israels fjende være at bakke op om netop Israel? Det skylder Lars Løkke ikke bare at svare israelerne, men også den danske befolkning på.

Og så kommer vi til punktet, der har givet mig, og en hel del andre, en underlig dårlig smag i munden over Lars Løkkes opbakning til Israel og ikke mindst det jødiske folk.

For Lars Løkke har gennem hele sin politiske karriere stemt for, at ekstremister, der ønsker at fuldende nazisternes folkemord på jøderne, er blevet lukket ind i Danmark, tilmed fået tildelt dansk statsborgerskab. Løkke, og hans nye beskæftigelsesprojekt Moderaterne, ønsker faktisk, at der skal hentes endnu flere til Danmark.

Flere af de samme ekstremister, der igen i den seneste uge har danset og jublet i gaderne over terror, over at israelere er blevet massakreret, over at kvinder er blevet voldtaget og børn myrdet.

Censurerer kritik af antisemitisme

Lars Løkkes politik hænger altså overhovedet ikke sammen med de ord, han stod og sagde i den jødiske synagoge i København lørdag aften. Derfor valgte jeg at skrive en kommentar til hans opslag på mediet X.

Opslaget, som du kan se her under, var kritisk men holdt i en tone, som jeg også ville have brugt, hvis jeg stod over for Lars Løkke. Men til min overraskelse har jeg netop fået en mail fra X, hvor de fortæller mig, at opslaget er blevet censureret.

Helt konkret skriver de, at opslaget er slettet på grund af ‘Ulovlig eller skadelig tale’. Men som altid, når det gælder de sociale medier, så kommer de ikke med en mere uddybende forklaring.

Siden hvornår er det blevet forbudt i et demokrati, at kritisere en politiker for at lade sin politk styre af et fremmed fjendtligt land som Iran? 

Hvornår er det blevet forbudt i et demokrati, at bekæmpe antisemitisme og kritisere dem, der har været medvirkende til udbredelsen af samme antisemitisme i Danmark?

Kan det virkelig være fordi, at jeg på grafikken skriver, at danske politikere selv har lukket islams ekstremisme ind? En ekstremisme som politikerne sådan set selv henviser det? 

Er vi virkelig tilbage til den gamle censur, hvor der ikke må rettes et kritisk blik mod de rigtig mange ekstremister hos Islam? Hvor religionskritik censureres?

Terrorstøtte censureres ikke

At X vælger at censurere en kritik af Lars Løkkes ageren i forbindelse med Koranloven, der jo netop er censur af ytringsfriheden, kan man jo næsten kun grine af, hvis ikke lige sagen var for alvorlig til det.

Samtidig tager det kun få sekunder at finde utallige eksempler på antisemitiske udtalelser og opbakning til terror på de sociale medier. Kommentarer der stort set alle er leveret af venstrefløjen og tilbedere af islam. Altså den samme gruppe der beskylder sociale medier for at tillade alt.

Det er faktisk lidt sørgeligt at se, hvordan venstrefløjen hurtigt har fundet sammen med islamister, racister og nazister.

Der er ingen tvivl om, at det ikke selv er X, der har fået øje på min kommentar. Det er enten Lars Løkke selv, hans mange skatteyderbetalte spinfolk eller også er det den sædvanlige hær af venstreorinteret trolls, der har været i gang igen.

Jeg skal være den første til at indrømme, at jeg er irriterende at rende ind i på de sociale medier. For jeg bider mig fast, lader hverken politikere, journalister eller andre slippe af sted med deres tavshed, hykleri, dobbeltmoral, manipulationer og udenomssnak.

De mange forsøg på censur, de mange blokeringer, giver mig sådan set bare ny energi til at fortsætte. Det bekræfter mig sådan set bare i, at vi har et stort problem med vores demokrati, med vores ret til at debattere emner, som måske sårer. Eller rettere, emner der sårer venstrefløjen og islam.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.