Danmarks Fremtid
NYHED

25.000 unikke besøgende på Danmarks Fremtid

Siden vi relancerede Danmarks Fremtid i efteråret 2020 har det kun gået en vej, og det er fremad. Tusind tak til vores mange læsere.
25.000 besøgende på Danmarks Fremtid
Vi har nu 2 måneder i streg rundet 25.000 (bevæger os mod de 30.000) unikke besøgende på DanmarksFremtid.dk. Det bekræfter os i, at vi er på rette spor.
Det bekræfter os i, at vi har nogle fantastiske læsere, læsere der vil Danmark.

Til sammenligning får radio Loud 260.000.000 skattekroner for at have ca. 9.000 lyttere om måneden. Vi får og vil hellere ikke have støtte.

Vores mange besøgende gør, at vi selvfølgelig forsætter med at afsløre centrum-venstres hykleri og dobbeltmoral samt krænkelseskulturens ekstremisme.

Borgerlige der vil Danmark

Vi vil forsætte med at afsløre de politikere og partier, der kalder sig selv borgerlige, men som i realiteten er forklædte Socialdemokrater.
Forsætte med at afsløre de politikere, der svigter dansk suverænitet, dansk kultur og danske værdier. Afslører de politikere der begår landsskadelig virksomhed.

Og vi vil forsætte med at afsløre journalister og mediers forbindelse til ikke bare centrum-venstre, men den yderste ekstreme venstrefløj. Forsætte med at afsløre statsmedier og andre mediers misbrug af danskernes skattemidler.

Vi kalder det forsat: Fra borgerlige til borgerlige – borgerlige der vil Danmark.

Hjælp os med at vokse endnu mere

Vi er hele tiden på udkig efter borgerlige, der vil bidrage med skarpe meninger og holdninger, borgerlige der vil bidrage med debatindlæg. Debatindlæg som du kan indsende her.

Hvis du er interesseret i at hjælpe med at skrive de daglige indlæg, eller på anden måde mener, at du kan bidrage til den daglige drift, kan du sende en kort beskrivelse af dig selv til kontakt@danmarksfremtid.dk.

Følg Danmarks Fremtid

Har du fået tilmeldt dig vores nyhedsbrev, som vi udsender hver aften kl. 20.00? Ellers kan du gøre det her.

Tusind tak for jeres opbakning. Vi håber, at I vil blive ved med at læse og dele vores indhold.

Du kan følge Danmarks Fremtid her:

Glædelig jul

Finne Edtwodth
Chefredaktør og stifter, Danmarks Fremtid.

Danmarks Fremtid drives uden økonomisk støtte fra politiske partier og organisationer.

Vil du bidrage til daglige drift kan det ske via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ