NYHED

Tusind tak: 30.000 unikke læsere på en måned

Takket være vores trofaste læsere fortsætter vi med at sætte besøgsrekorder på DanmarksFremtid.dk. Vi siger tusind tak til alle, der har kigget forbi.
30000 unikke besøgende på Danmarks Fremtid.

Siden vi relancerede Danmarks Fremtid i efteråret 2020 er det kun gået en vej, og det er fremad. Gang på gang har vi slået rekorden for antal unikke besøgende, takket være vores læsere.

Indtil nu har rekorden været 25.000 unikke besøgende på en måned, men vi kan nu fortælle, at den tidligere rekord er blevet slået.

De sidste 30 dage har 30.000 unikke læsere været forbi DanmarksFremtid.dk.

Vi fortsætter

Vi siger tusind gange tak for tilliden, og vi vil selvfølgelig gøre vores til, at I forsat vil kigge forbi.

Vi vil fortsætte med at afsløre den yderste venstrefløjs antidemokratiske tankegang og hang til politisk vold, hærværk og trusler.

Vi vil fortsætte med at afsløre centrum-venstres hykleri og dobbeltmoral, specielt når det gælder tonen i debatten, belæringen af andre.

Vi vil fortsætte med at afsløre de politikere og partier, der kalder sig selv borgerlige, men som i realiteten er forklædte Socialdemokrater og socialister.

Vi vil fortsætte med at afsløre de politikere, der svigter dansk suverænitet, dansk kultur og danske værdier. Afsløre de politikere der begår landsskadelig virksomhed.

Vi vil fortsætte med at afsløre journalister og mediers forbindelse til ikke bare centrum-venstre, men den yderste ekstreme venstrefløj. Fortsætte med at afsløre statsmedier og andre mediers misbrug af danskernes skattemidler.

Vi kalder det forsat: Fra borgerlige til borgerlige – borgerlige der vil Danmark.

Tusind tak!

Finne Edtwodth, Chefredaktør Danmarks Fremtid.

LÆS OGSÅ