Danmarks Fremtid
47,5%
NYHED

Enhedslisten: 5 milliarder skattekroner for at frede Mette Frederiksen

Enhedslisten fortsætter med at opføre sig som skødehunde for Mette Frederiksen og Socialdemokratiet. Det koster skatteyderne millarder af kroner.
Enhedslisten forlanger 5 milliarder skattekroner for at frede Mette Frederiksen - ligeløn
Trods Mette Frederiksens, regeringens og socialdemokratiets lovbrud, løgne, trusler og svindel med skattemidlerne, står støttepartierne Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten i kø for at please statsministeren.
I går aftes i Debatten hos Danmarks Radio meldte Radikale Venstre’s folketingskandidat Carolina Magdalene Maier for eksempel ud, at Partiet vil pege på Mette Frederiksen uanset hvad, efter et valg. Begrundelsen var, at der manglende noget bedre.
Og i samme program forsvarede Enhedslisten’s dømte folketingskandidat Pelle Dragsted statsminister Mette Frederiksen så meget, at man næsten skulle tro, at han var ansat som spindoktor i Socialdemokratiet.
Enhedslistens chefideolog gav gav flere gange udtryk for, at kritikken af Mette Frederiksen er et karaktermord på statsministeren. Det komiske er, at netop Enhedslisten selv flere gange har kaldt statsministeren for magtfuldkommen. Det kan du læse mere om her.

Skattekroner og ministerbiler i bestikkelse

Det er tydeligt, at Mette Frederiksens støttepartier gør alt for at please den store landsmoder og hendes parti, Socialdemokratiet. Muligheden for lidt bestikkelse og ministerbiler står over respekten for grundloven, retsstaten og demokratiet.
Støttepartiernes higen efter magten og ikke mindst den løn, der følger med ministerbilerne, er så stor, at de næsten slås indbyrdes om, hvem der er de største skødehunde for Mette Frederiksen. Partier som Enhedslisten har heller ingen problemer med at bruge løgne i deres forsvar for statsministeren.
Men støttepartiernes opbakning til statsminister Mette Frederiksen er ikke kun dyrt for retsstaten og demokratiet, det går også direkte ud over danskernes pengepung.
For når røde politikere som Pelle Dragsted står på nationalt skatteyderbetalt tv og forsvarer Mette Frederiksen og Socialdemokratiets lovbrud, løgne, trusler og svindel, så gør han det ikke gratis.
På samme dag hvor Enhedslisten altså endnu engang forsvarede Mette Frederiksen, forlangte partiets politiske ordfører Mai Villadsen i et interview nemlig 5.000.000.000 skattekroner i bestikkelse.
De 5.000.000.000 skattekroner skal gå til at betale for Enhedslistens mange fix til de danske velfærdsnarkomaner. Mai Villadsen pakker bestikkelsen ind i fine ord som ligeløn og lønloft. Sandheden er bare, at det har Enhedslisten og folketinget ingen bestemmelse over. Det er arbejdsmarkedets parter, der beslutter lønnen.
Rød stue, der mener tiden ikke er inde til valgkamp på grund af ‘den internationale situation’, er altså i fuld gang med en føre valgkamp, der kan blive ganske dyr for danskerne og ikke mindst demokratiet.
De mange valgløfter og krav om bestikkelse kan kun betales af danskerne gennem forhøjede skatter og afgifter.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ