NYHED

Afghanistan: Regeringen skal gå af

Mens danske soldater og embedsfolk sætter livet på spil i Afghanistan er regeringen Mette Frederiksen fuldstændig ligeglade. Regeringen skal gå af
#GåAfMette - #GåAfTrine - #GåAfJeppe - Afganistan svigt

Imens danske soldater og embedsmænd sætter livet på spil i Afganistan, så er den knaldrøde regering komplet fraværende, ligeglade.

Sjældent har man set en dansk regering vise så fundamentalt mangel på situationsfornemmelse og respekt. Mette Frederiksens regering bør gå af. Jo før jo bedre.

Udenrigsminisher Jeppe Kofod hygger sig på ferie.

Forsvarsminister Trine Bramsen tager til koncert og holder hygge med sin lokalforening.

Statsminister Mette Frederiksen hygger sig til koncert og nægter som altid at udtale sig om noget som helst. Kvinden, der normalt er flittig på de sociale medier, har intet nævnt om knæfaldet for Islam og Taliban. Intet nævnt om Afghanistan.

Gå af Mette, Trine og Jeppe

Man skulle tro, at regeringen ikke kunne synke mere i niveau efter hele mink-skandalen. Men igen viser Socialdemokratiet, at man ingen forståelse og respekt har over for andre end sig selv.

Havde det været en borgerlig regering, havde de røde partier stået i kø for at forlange regeringens afgang, men Kylle, Pylle og Rylle a.k.a. Mai Villadsen, Pia Olsen og Sofie Carsten Nielsen har ikke engang truet regeringen.

De er rene marionetdukker for Mette Frederiksens spin.

Det samme kan man sige om den danske presse. Der er godt nok kritik af regeringens håndtering, men ikke en avis har forlangt regeringens afgang.

Der er tydelig forskel på den måde, den røde regering bliver behandlet på af pressen, og så den måde pressen fik tvunget tidligere udenrigsminister Lene Espersen til at forlade sin post.

Islam er Islam
Islam er Islam

Sandheden om Afghanistan

Og mens vi nu er ved Afghanistan, så er det på tide, at få afsløret den politisk korrekte manipulation, alle de løgne, der i øjeblikket kommer fra medierne og politikerne når det gælder befolkningen i Afghanistan.

Den politisk korrekte elite forsøger med alle midler at lave en fortælling om Afganistan, om Islam, der er en Disney film værdig i skønmaleri.

Gang på gang får man smidt i hovedet, at Afghanerne ønsker demokrati, ønsker kvinderettigheder og frihed. Men sandheden er en helt anden.

En undersøgelse viser at 99 procent – ja det var 99 procent – af Afghanerne ønsker sharia. Det vil sige at Islam skal stå over alt andet. Over staten, over retssamfundet. Over alt.

Men den sandhed får du ikke gennem de danske medier, fra politikerne.

Man forsætter med at spilde danske skattemidler, sætte danske liv på spil, over for en ideologi, der ikke vil og kan demokrati.

Man forsætter med at sætte Danmarks fremtid på spil.

Deltag i debatten på vores Facebook side her.

LÆS OGSÅ