Afghanistan: Importerer regeringen terrorister til Danmark?

Regeringen fejler gang på gang, også når det gælder Afghanistan. Spørgsmålet er, om Mette Frederiksen og ministre importerer terrorister til Danmark?
Afghanistan - terrorister til Danmark?
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Som vi tidligere har skrevet om, er regeringen begyndt at efterlyse islamister, de kan importere til Danmark. Nu viser det sig, at regeringen ikke kontrollerer de personer, man henter hertil fra Afghanistan. Riskoen for at regerigen importerer terrorister til Danmark er til stede.

B.T. skriver her til eftermiddag, at et udvist bandemedlem sneg sig med på et af evakueringsflyene fra Afghanistan:

“En udvist 23-årig afghaner med tilknytning til den forbudte bande Loyal To Familia (LTF) har sneget sig med på et af Udenrigsministeriets evakueringsfly fra Afghanistan.”

Vi ved alle godt, hvad det betyder. Han får lov at blive.

Terrorister til Danmark?

Der er altså ikke styr på, hvem der kommer med de danske fly fra Afghanistan. Det åbner op for, at regeringen har fået fløjet terrorister til Danmark.

Igen viser det sig, at de danske politikere intet har lært af historien. I 2015 åbnede man op for en invasion af syriske migranter, og vi har allerede set eksempler på, at det har betydet planlægning af terror.

Er statsminister Mette Frederiksen klar til at tage ansvaret for en kommende terrorangreb i Danmark. Klar til at få blod på hænderne? Klar til at blive dømt for landsskadeligt arbejde?

Nej det er hun ikke.

Vi ved alle, at når det næste terrorangreb kommer i Danmark – for det kommer til at ske – så vil Mette Frederiksen og resten af de naive politikere gå forrest i et fakkeloptog, gentage de samme floskler om at stå sammen osv.

Afghanistan er endnu et bevis på den naive politiske korrekthed

99 procent af afghanerne ønsker sharia og dermed ikke demokrati. Der er en årsag til, at Taliban så let har kunne overtage landet.

For befolkningen er ikke interesseret i vestens demokrati, vestens frihedsrettigheder.

Og denne form for tankegang vælger regeringen altså naivt at importere til Danmark.

Regeringen har med Afghanistan igen vist, at de ikke magter ansvaret. Til deres held har vi en svag presse og så har regeringen 3 røde støttepartier, som er de rene marionetdukker.

Et terrorangreb vil snart ske i Danmark. Og det er regeringens ansvar.

Men statsministeren har her til eftermiddag indkaldt pressen til endnu en omgang covid-19 mikrofonholderi. Dronningen af spin vil igen få held med at få afledt pressens opmærksomhed.

Deltag i debatten på vores Facebook side.

Læs også disse indlæg

Tør Ekstra Bladet bringe Muhammed tegningerne?

Tør Ekstra Bladet bringe Muhammed tegningerne?

Inger Støjberg skal frikendes

Inger Støjberg skal frikendes

Sikandar Siddique og Frie Grønne tør ikke debatten

Sikandar Siddique og Frie Grønne tør ikke debatten

Gå af Mette – Leder

Gå af Mette - Leder

En del af disse temaer

Tema Syrien
Tema Afghanistan
Tema Islam - Danmarks Fremtid
Tema Covid-19 - Danmarks Fremtid

Relaterede politikere

Mette Frederiksen - Socialdemokratiet

Mette Frederiksen

Seneste nyheder

Inger Støjberg skal frikendes

I går var sidste dag i skueprocessen kaldet rigsretten mod Inger Støjberg. En rigsret der slet ikke skulle være startet. Inger Støjberg skal frikendes.

Seneste debatindlæg

Seneste videoer

Kritiske spørgsmål? Lev med det

I folketingets spørgetime viser Mette Frederiksen igen sin arrogance og sit magtmisbrug. Kritiske spørgsmål får hende til at lukke ned.

Politiken lyver om vold mod kvinder

Nye Borgerlige’s parodi på DR Detektor, Reflektor, har kigget nærmere på mediernes dækning af debatten om vold mod kvinder. Politiken bliver her afsløret i den