Danmarks Fremtid
NYHED

Alternativet: bureaukrati er godt

Når venstrefløjen råber om flere penge, at der ikke kan skæres i det offentlige, så hænger det måske sammen med deres forelskelse i bureaukrati.
bureaukrati er godt - Troels Christian Jakobsen - Alternativet
I går aftes dokumenterede TV 2 igen, hvordan danskerne bliver behandlet som slagtekvæg i det offentlige system. Det skete i dokumentaren ‘Håbløst arbejde‘ der beskriver, hvordan mennesker ødelægges af jobcentrene og systemet.
Selv om politikerne flere gange har snakket om forandringer på jobcentrene, så er der ikke flertal for at sætte mennesket over systemet. For flertallet af partier  ønsker grundlæggende at fastholde kolossalstaten.
Som regel er det de samme mennesker, der konstant råber op om, at der ikke kan spares i det offentlige, at der mangler penge. Partier der som regel hører til på venstrefløjen (og så Jakob Ellemann-Jensen’s Venstre.).

Bureaukrati er godt

At mange partier grundlæggende ønsker at beholde kolossalstaten, blandt andet bureaukratiet, leverer Alternativets beskæftigelsesordfører og folketingskandidat, Troels Christian Jensen, i dag dokumentation på.
Twitter skriver Troels Christian Jensen blandt andet, at bureaukrati grundlæggende er godt:
I samme tweet spørger Alternativets beskæftigelsesordfører Troels Christian Jakobsen så også, hvorfor der skal være over 30.000 siders regler på beskæftigelsesområdet.

administrativt arbejde der ofte er præget af for mange regler, af pedantisk og langsommelig behandling af sagerne og af utilstrækkelig kontakt med borgerne eller andre brugere

Selve definitionen af bureaukrati er jo netop mange regler, hvad man jo roligt kan sine 30.000 sider med regler er. Så måske er problemet med Alternativet og resten af venstrefløjen, at de rent faktisk ikke forstår begrebet bureaukrati.
Skal vi bureaukratiet til livs i Danmark, så skal vi have taget det endelig opgør med kolossalstaten. Så skal mennesket igen sættes over staten og DJØF-samfundet.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ