NYHED

Andrea Dragsdahl fra DR: DF er racister

Debatten om røde journalister forsætter. DR journalisten Andrea Dragsdahl bidrager til den røde vinkling og påstår på Twitter, at DF er racister.
Andrea Dragsdahl fra DR - DF er racister

Andrea Dragsdahl, der til dagligt abejder som journalist hos DR Detektor, er i dag ude på Twitter med hvad man roligt kan betegne som et desperat politisk angreb. DF er racister i følge den statsansatte journalist.

Vi forsætter med at kigge nærmere på de danske journalister, der gang på gang bliver kåret til at være venstreorienterede, ekstrem røde.

DF er racister

På Twitter har Andrea Dragsdahl skrevet følgende tweet, hvor hun påstår, at Dansk Folkeparti har gjort en baby lysere i en annonce. Hun skriver:

Annoncen er kommet til debat, fordi det er næsten en nøjagtig kopi af en annonce som Det Konservative Folkeparti har delt i forbindelse med debatten om barselsorlov.

Dansk Folkeparti og de Konservative er uenige omkring de nye regler, hvor bl.a. fædre tvinges til at holde mere barsel.

At Andrea Dragsdahl, i sit desperate forsøg på at anklage DF for at være racister, mener, at DF har gjort en baby lysere i huden, afslører ikke bare Andrea Dragsdahl, men at hele debatten om røde journalister ikke er en opdigtet konspirationsteori.

Alle der bare har arbejdet en smule med grafik, med digital og almindelig print, ved at der kan opstå farvenuancer.

Chris Bjerknæs fra Dansk Folkeparti forsøger i en god orden og tone at forklare den skatteyderbetalte journalist, hvordan verden hænger sammen. Men Dragsdahl har set sig fuldstændig blind på sin egen vinkling, sit eget had til DF og blå blok, så hun ignorer al sund fornuft.

Til sidst i debatten på Facebook kalder DR journalisten det for en sjov detalje, at hun kalder DF for racister.

Andrea Dragsdahl stille sig op i køen

Andrea Dragsdahl stiller sig op i køen af skatteyderbetalte journalister, der ikke kan skjule deres bias og had mod blå blok, højrefløjen.

Vi har bl.a. skrevet om journalisten Nicolais S. Nielsen der for Danmarks Radio dækker Støjberg’s rigsret. Det gør han samtidig med, at han sammenligner Støjberg med sexmedarbejdere.

Vi har også skrevet om EU korrespondenten hos Danmarks Radio, Ole Ryborg, der lod sig selv blive en aktiv part af sagen mod DF’s Morgen Messerschmidt.

Og vi har skrevet om at Danmarks Radio gang på gang glemmer at nævne partier som Nye Borgerlige. Gang på gang kalder det en forglemmelse.

Dragsdahl har tidligere haft fokus på at latterliggøre og udskamme Dansk Folkeparti, bl.a. på Twitter.

Dragsdahl har også været en yderst aktiv debattør i hele #metoo debatten, hvor hun bl.a. har langet kraftigt ud efter dem, der har bedt om lidt flere nuancer, dem der holder fast i, at retsstaten forsat gælder. Hun mener ikke at begge sidder skal høres, noget hendes egen fagforening, Journalistforbundet, bakker hende op i.

Eksemplerne på røde journalister, de røde lejesvende, bliver ved med at stå i kø, men alligevel påstår journalisterne og resten af centrum-venstre, at debatten er fuldstændig tåbelig, at det ikke har noget på sig.

Virkeligheden kan Andrea Dragsdahl og hendes kollegaer ikke skjule.

Opdateret: Berlingske har nu taget debatten om den farvede baby op, og dermed er Dragsdahl og andre lykkedes med deres mission: at få Dansk Folkeparti blandet sammen med ordet hudfarve, og dermed racisme, selv om der intet er i den opdigtede sag.

Deltag i debatten på Facebook og Twitter. Du kan også indsende debatindlæg her.

Du kan støtte Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ