NYHED

Angreb på studentervogne sætter den politiske pladespiller i gang

Så springer studenterne igen ud. Men hvad der skulle være en festdag er, takket være politikernes svigt, blevet til et angreb på studentervogne og ikke mindst Danmark.
Angreb på studentervogne

I disse dage springer studenterne ud, og gaderne er fulde af glade studenter, der bliver kørt rundt i lastbiler. Men igen i år ser vi desværre angreb på studentervogne, angreb på den danske kultur. Angreb på Danmark.

Fællesnævneren for disse angreb er den evige kulturberigelse. Migranter eller efterkommere af migranter slår igen til med deres foragt over for danskerne og det land, der har taget imod dem.

Og det er jo ikke første gang. Vi ser det sommer efter sommer.

Og det er heller ikke første gang, og heller ikke sidste gang, at vi kommer til at opleve den automatiske pladespiller fra politikerne.

Gang på gang bliver de folkevalgte “overraskede” over konsekvenserne af deres egen politik. Eller rettere sagt, de giver udtryk for, at de slet ikke ved hvem disse kujoner er.

Tag for eksempel landets socialdemokratiske justitsminister Nick Hækkerup, der er så fræk at udtale disse ord:

“Hvem er de mennesker, der kan finde på at kaste æg og kanonslag efter studenterne?”

Socialdemokraten Nick Hækkerum må ganske enkelt tro, at danskerne er komplette idioter.

Men det er ikke kun ministre, der står i kø med den sædvanlige remse, den sædvanlige hån mod danskerne.

Voldtægter begået af migranter
Voldtægter begået af migranter

Køen af politikere, der har spillet forargede og overrasket, er større end de tømmermænd studenterne vil opleve, når studenterugen er overstået.

Politikerne vil ikke forholde sig til, at deres politik har gjort permanent skade på Danmark. De skylder Danskerne en undskyldning. En undskyldning for landsskadelig virksomhed.

Faktisk burde politikerne dømmes sammen med de migranter, de har lukket ind i landet.

LÆS OGSÅ