NYHED

Anmeldelse til politiet: Jeg har vist et billede af “Mette Frederiksen” (Opdateret)

Det koster nu en anholdelse for at vise virkeligheden i Danmark. På den baggrund har jeg lavet en anmeldelse til politiet. Jeg har anmeldt mig selv.
Anmeldelse til politiet - Danmarks Fremtid

Tirsdag aften sendte vi live på YouTube om denne sag, og angrebet på retsstaten.

Du kan læse politiets svar her.

Her til aften skriver Politiken, at en kvinde er blevet anholdt i sit hjem, for at bringe et billede, der viser situationen, hvor en dukke, der skulle forestille Mette Frederiksen, blev brændt af.

Det drejer sig om den 29-årige Vivian Anita Alexandru fra Aarhus.

Vi er simpelthen nået dertil, hvor man risikerer at blive afhentet af politiet for at vise et billede fra en begivenhed i Danmark.

Ikke nok med at vi har importeret covid-19 fra Kina, men regeringen, med statsminister Mette Frederiksen i spidsen, har tilsyneladende valgt at kopiere Kinas retspolitik.

Anmeldelse til politiet

Det her vanvid må simpelthen få en ende, Bananrepublikken Danmark må få en ende.

Vi har en statsminister, der har begået grundlovsbrud, men forsat sidder på magten. Til gengæld har vi danskere, der bliver anholdt af politiet for at dokumentere en begivenhed i Danmark.

Det kommer få dage efter at en kvinde blev dømt to år for at råbe til en demonstration. Råbe, ikke kaste med noget, ikke angribe nogen.

Jeg ved ikke med jer, men jeg har fået nok. Derfor har jeg her til aften meldt mig selv til Midt- og Vestjyllands Politi for at have bragt det samme billede på Facebook.

Anmeldelse til politiet
Anmeldelse til politiet

Anmeldelsen lyder som følgende:

Jeg vil gerne anmelde mig selv, da jeg har bragt et billede på Facebook af den situation, hvor en dukke, der skulle forstille statsminister Mette Frederiksen, blev brændt af.Jeg forventer I møder op med hele pivtøjet

Nu afventer jeg spændt på, om det danske politi vil møde op på min adresse, anholde mig for at bruge min ytringsfrihed, for at dokumentere en begivenhed. 

Og jeg venter også spændt på, om det danske politi begynder at møde op hjemme i privaten hos de danske chefredaktører, der har givet grønt lys for at bringe billedet i deres aviser.

Denne kvinde gik fri, selv om hun brændte en dukke, viste det på sociale medier, af en statsminister. Gæt hendes partifarve:

Afstand

Før angrebshæren kommer løbende, så læs venligst dette:

Jeg tager dyb afstand fra alle former for vold, hærværk og trusler. Jeg er ikke tilhænger af MIB på nogen måde.

Men til gengæld er jeg stor tilhænger af ytringsfrihed, retsstat, grundlov og demokrati.

Jeg skal selvfølgelig nok holde dette indlæg opdateret, hvis og når jeg hører fra politiet.

/Billedet af dukken er lånt fra Jyllands-Posten med håb om forståelse.

Opdatering

Midt- og Vestjyllands politi har meddelt, at de har modtaget anmeldelsen, og at de kigger på den:

Vi følger op, så snart der er nyt i sagen.

LÆS OGSÅ