NYHED

Arrogante Mette Frederiksen

I går blev Mette Frederiksen afsløret i endnu en løgn. I dag viser statsministeren så sin arrogance og foragt for minkkommissionen. Gå af Mette.
Arrogante Mette Frederiksen og Socialdemokratiet

I går kunne vi her på DanmarksFremtid.dk fortælle, at statsministeren og regeringen var blevet afsløret i endnu en løgn i forbindelse med sms- og minkskandalen.

I dag afslører statsminister Mette Frederiksen så en historisk arrogance i samme sag.

Hvor længe kan det danske demokrati, den danske retsstat, tiltroen til Folketinget, leve med, at vi i Danmark har en statsminister som Mette Frederiksen?

Hvor længe vil støttepartierne være nyttige idioter, være Mette Frederiksens skødehunde?

Løgn på løgn

Regeringen, bl.a. justitsminister Nick Hækkerup, påstod i sidste uge, at det var minkkommissionen skyld, at resultatet af genskabelsen af sms’erne først kom dagen efter valget.

Det afviste minkkommissionen så i går. Regeringen kunne allerede fra om mandagen, dagen før valget, have offentliggjort undersøgelsen.

Og i dag viser det sig rent faktisk, at en topembedsmand i Statsministeriet åbnede en kuvert med sms-svar på selve valgdagen.

Uden at meddele minkkommissionen eller offentligheden dette.

Mette Frederiksens arrogance

Hele dagen i går var statsminister Mette Frederiksen krybet i skjul. Hun overlod spin, løgn og bedrag til de socialdemokratiske partisoldater, de socialdemokratiske komiske Ali’er.

Men i dag kunne hun ikke skjule sig for pressen.

Da hun af flere medier blev spurgt indtil, hvorfor hun ikke allerede mandag eller tirsdag før valget satte sig ned og kiggede kuverterne med undersøgelsen igennem, svarede hun bl.a. følgende:

Det er, fordi jeg har været optaget af nogle andre ting, det giver næsten sig selv … Selvfølgelig skal jeg ikke stå og redegøre for, hvordan jeg passer mit arbejde som statsminister

Mette Frederiksen, arrogant statsminister og socialdemokrat
At statsministeren hellere vil tage på valgturne end at bruge tid på minkkommissionen, på demokratiet, viser Mette Frederiksens arrogance.
Statsministeren har tydeligvis ikke forstået hendes plads i demokratiet. For ordet minister betyder rent faktisk tjener. Hun skal stille sig til rådighed, når det er nødvendigt.
En undersøgelseskommission i landets største politiske skandale er langt vigtigere end en valgkamp.

Socialdemokratiets arrogance

Hendes udtalelser viser også, at alvoren af danmarkshistoriens største politiske skandale ikke er gået op for Mette Frederiksen, Regeringen og Socialdemokratiet.

For det er jo ikke bare statsministeren der ikke tager minkkommissionen alvorligt.

I går så vi, hvordan hæren af socialdemokratiske partisoldater, også kaldet komiske Ali’er, blev sendt i byen for at forsvare åbenlyse løgne i netop sms-skandalen.

Folketingsmedlemmer som Rasmus Stoklund og Jeppe Bruus viste med al tydelighed, at de er villig til at sælge deres integritet for en mulig ministerpost.

Ved at beskikke minkkommissionens udtalelser afviser Socialdemokratiet ikke bare retsstaten men hele demokratiet.

Manglende situationsfornemmelse

I sidste uge så vi, hvordan justitsminister Nick Hækkerup sad og skraldgrinede i vidneskranken og direkte hånende minkavlerne og deres familier. Udviste en total mangel på situationsfornemmelse. Det kan du læse mere om her.

Og efter at den tidligere fødevareminister Mogens Jensen var i selvsamme vidneskranke, så mente han, at det var helt på sin plads, at joke med hele situationen og dermed håne minkavlerne og deres familier. En sag du kan læse mere om her.

Og sidst men ikke mindst, da statsministeren fyrende hendes “Lev med det” af på et af hendes mange pressemøder.

Ovenstående viser, at hverken Mette Frederiksen, regeringen eller Socialdemokratiet tager minkskandalen alvorligt.

Statsministerens udtalelser viser med al tydelighed hendes arrogance over for minkkommissionen og danskerne. Og ikke mindst hendes arrogance over for retsstaten og demokratiet.

Støttepartierne skylder svar

Vi har skrevet følgende før, men vi bliver ved med at gentage spørgsmålet, indtil støttepartierne tager demokratiet alvorligt:

Hvad vil Mai Villadsen, Pia Olsen Dyhr og Sofie Carsten Nielsen? Vil de forsætte med at være Mette Frederiksen skødehunde eller vil de respektere den grundlov, de selv har skrevet under på?”

Så længe statsministeren hedder Mette Frederiksen, så er svaret tydeligt.

Det er ikke bare Mette Frederiksen og Socialdemokratiet, der ikke vil demokratiet, det er også støttepartierne Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti og Radikale Venstre.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ